...: NEW/COSMETIC/ THE LAST 2 MONTHS

pátek 21. listopadu 2014

NEW/COSMETIC/ THE LAST 2 MONTHS

Ahoj, tento 'článek' jsem ještě nikdy nepsala a protože sleduji dost často blogy o módě a o líčení a celkově o kosmetice. Rozhodla jsem se napsat/ pokusit se napsat recenzi na kosmetické přípravky, které jsem zakoupila během posledních dvou měsíců.
Jak jsem již psala, tohle jsem nikdy nezkoušela psát, takže nemám zkušenosti a možná to bude stát, jak se říká: za starou belu. 

Hi, I have never wrote this article and because i watch at blogs from others bloggers. (blogs about fashion, makeup and cosmetics) I decided to write some reviews about cosmetics, which I have bought during the last two months.





1. Prvním zakoupeným výrobkem je BB krém od značky miss sporty. Tento krém jsem zakoupila v Rossmanovi za 79,90 KČ. S krémem moc spokojená nejsem, nepřijde mi jako typický poklad pod makeup. Po rozetření nejde absolutně poznat, že jsem ho použila, moje pleť nevypadá zářivější jak tento krém slibuje. Jako klad na něm beru to, že je cenově přijatelný a je fakt, že pleť dělá hladší. 


2. Dalším výrobkem, který jsem nedávno zakoupila je CC krém od essence za 120 Kč. S tímto krémem jsem velice spokojená, dostatečně kryje pupínky, dobře se roztírá a pleť je po něm hezčí a hladší a hlavně neškodí tolik pleti jak makeupy.




3. Další z kosmetiky, jsou stíny z Cosmopolitanu. Tyto stíny jsem si velice oblíbila, paletka je tenká a ne příliš velká, vejde se klidně mezi školní sešity. Stíny se pěkně roztírají, vydrží dlouho. Nevýhodou je štěteček na oči (nevím jestli se to tak přesně nazývá). Při používání se začíná lehce rozpadat...


4. Jelikož jsem nutně potřebovala deodorant/atiperspirant, rozhodla jsem se zakoupit v nejbližším obchodě tento gel. S gelem moc spokojená nejsem, vůně po aloe, která se mi zprvu zdála příjemná, se mi přestala líbit a spíše mi vadí (ale můj vkus...). Jinak gel vydrží dlouho, což je fajn :)


5. Jelikož mám kudrnaté vlasy a příliš se mi nelíbí, ničím je žehličkou (hmmm asi to znáte taky..:D), žehlení, jak už je známo, moc vlasům neprospívá, ba naopak. Moje vlasy mi příliš nerostou, konečky jsou roztřepené (i po přistřižení). Z tohoto důvodu jsem si koupila biotinové kapsle (DR. MAX - za 59 KČ) a dále tento vlasový aktivátor. Zatím z něj nemám pocity ani kladné ani záporné. Jen vlasy mám po něm hladší (aspoň mi to tak přijde). Tento aktivátor je k zakoupení v drogerii Teta.







6. ISANA HAIR KONDICIONÉR EXPRESS REPAIR jsem si koupila z nouze, penízky došly a kondicionér ve spreji také (používám kondicionéry od Gliss kur), z tohoto důvodu jsem sáhla právě po tomto. Výhodou kondicionéru je, že krásně voní po annanasu ... právě takové vůně (kromě čokoládových) mám ráda. Co mi na něm vadí je, že mastí vlasy.

Barva je žlutá, bohužel nejde vidět, kvůli odrazu blesku...



7. Odličovače jsou pro mě důležité tak jako  líčení, po odlíčení cítím, že má pleť je svěží a není unavená po makeupu. Tento odličovač mám poprvé (předtím jsem používala z DM - od Balea) a jsem s ním spokojená, nedráždí oči, nezanechává pleť mastnou.



8. Posledním výrobkem je barevný šampón od Palette. Jedná se o  odstín jantarově zářivý.Šampón je dobrý, neměla jsem po něm vysušené vlasy a nic podobného, akorát nevýhoda je, že prostě nechytne na tmavší vlasy, mně chytl pouze u kořínků....


1 komentář: