...: INSTAPOST 14. 3. 2015

sobota 14. března 2015

INSTAPOST 14. 3. 2015

AHojky, 
dnešní post bude trošku kratší a rychlejší, bohužel po včerejší párty nemám chuť absolutně na nic, uvažovala jsem nad focením, ale na to není počasí, šedo, déšť a bláto fakt nejsou zrovna super prostředím pro hezké a aspoň trochu kvalitní fotky. :) To určitě chápete... :)

Zpět k instapostu, fotky které uvidíte jsou výběrem fotek, které se mi nashromažidili na instagramu zhruba za 2 měsíce. Jedná o fotky všeho druhu, tak známá selfíčka, nebo jídlo, fotky z okolí a podobně... Kromě těchto fotek uvažuji sem časem přidat jen výběr jídel, které jsem uveřejnila a trochu blíže je popsat (většinou se jedná o zdravější stravu). No uvidíme jak to ještě vše bude a jestli bude čas vůbec na něco (další týden bude opravdu rušný, na mě možná až moc :D). 

Hallo guys,
today post is about my photos on instagram (IG), unfortunately after yesterday party I'm not in the mood for anything. I thought about photography outfit, but the weatheer is horrible. The sky is gray, raining and mud is everywhere. It is not goof for quality of photos. 

Back to this post. Photos that you see are from my IG. Some are 2 months old and the other  a week old. Photos involve my selfie, friend, food and so on... Maybe I will add some photos about food in the next post and I describe my food ;). 







 










 








8 komentářů: