...: Na zamyšlenou + outfit/ gray outfit

čtvrtek 28. května 2015

Na zamyšlenou + outfit/ gray outfit

Štěstí, neštěstí, láska, přátelství... znáte tu hru, či co to bylo z dětství? Ano bylo to skvělé se spoustou dalších her - říkánek apod... Dětství, ty bezstarostné chvíle, plné smíchu, občas pláče, kvůli tomu, že tamten či onen si do vás rýpl, či kamarád se stal ne kamarádem a záhy se s vámi zase bavil. 

Kde jsou ty chvíle? Chvíle štěstí, spousty přátel, ne sezení u počítačů a internetu, plné zábavy?

Pryč... stárneme, to jsou fakta a s přibývajícím věkem začínají povinnosti, vlastně strašně moc povinností, na zábavu už tolik času nezbývá. 

Společně s námi vyrostli i naši kamarádi... kteří se vytřídili na pravé přátelé, věrné přátelé - podpoří, vyslechnout, zasmějí se a neřeknou na vás to největší tajemství, které máte. A přátelé, kteří si jen na něco hrají... 

Pak existují lidé, přátelé, kteří nově přicházejí do vašich životů, neznáte je tak dobře, ale máte pocit, že ví o vás vše, znají vás věčnost a mají stejné, nebo podobné problémy, či cíle a ty vás spojují... a proto je máte rádi, či milujete :)

Rada do života: Don´t worry be happy :) 

Tento příspěvek souvisí tak trochu s fotkami, které přidávám, jsou focené v "kleci" v podstatě se jedná o hřiště, kde se hrává volleyball apod... na těchto místech jsem strávila dost chvílí..hrávali jsme zde různé hry, je to jedno z těch míst, které mi zůstaly v hlavě....

 PS: Važte si přátel :), těch opravdových ;)

English
Hi, I add my new outfit with gray sweatshirt. 

BTW.:Keep love your friends, they are for you ;)







7 komentářů:

  1. Já jsem za své dětství hrozně ráda, protože počítače ještě tak moc nebyly, mobilní telefony také ne, ale vždycky jsme se venku sešli a věděli jsme kde se hledat. Domů jsem chodila když se rozsvítily pouliční lampy a mělo to své kouzlo. Teď bych už nechtěla být dítětem a celé dětství jen prosedět na internetu u pc. Jinak moc pěkný, pohodový outfit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. já nemyslela, že bych chtěla být, teď v této době dítětem, také se mi nelíbí sezení u počítačů atd... :) je to nuda a není to pravý ořechový,... :) spíš vrátit se do toho, jaké jsem to měla já :), i když je to na jednu stranu hloupé uvažování :).
    A ty lampy znám, dobrý to signál pro návrat domů.

    Děkuji za pěkný komentář a pochvalu outfitu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. uzasne topanky!

    Pozyvam na GA o kozmeticky balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat