...: instapost - May

pondělí 1. června 2015

instapost - May



Ahojky, přidávám zmiňovaný post s fotkami z insta a z mobile, pomoci nichž vám shrnu můj květen:)

KVĚTEN - byl měsíc plných jídel  , z počátku zdravějších - měla jsem skoro tři týdny potíže s břichem... a pak také nezdravých, pár oslav a posezeníček :) + přidávám můj oblíbený koktejl

mimochodem asi po 3 měsících jsem pekla, v dolní řadě v levo můžete vidět zdravé kokosky

 



KVĚTEN byl také plný učení a to nejen do autoškoly, o které jsem se zmiňovala asi milionkrát, ale také na příjímačky a do školy (první dva zápočty, juchůůů).... a s učením přicházela selfíčka  XD 

Kromě učení byl čas na i na výlety, například včerejší výlet na kole, z kterého jsem pořídila fotky přírody. Miluji skály, vodu atd... už ne tak hmyzáky, ale zkrátka líbí se mi to... čerstvý vzdoušek, kolem ptáci zpívají, řeka šumí, slunce svítí, když je teplo člověk se může schovat do stínu.... atd.  

Další z výlet nebyl do přírody, ale do města a to do Brna, kde jsem zakoupila gumu na cvičení, kterou jsem chtěla už pěkně dlouho. 









KVĚTEN byl také měsíc plný akcí (jarmark, Muzikanti dětem) a  pokusů do výtvarky.... občas se povede lépe občas ne, hold x let nekreslení je dlouhá doba.... :)


Ps: také jsem začala znova číst a pro obnovení četby jsem sáhla po Hodině tance a lásky od Pavla Kohouta....






11 komentářů:

  1. Krásný post. Měsíc květen byl pro mě měsícem nezdravé stravy, když se nad sebou pozastavím tak si uvědomuji kolik jsem toho sežrala. O učení mi ani nemluv. Hlavně mi přijde že učitel kterýho máme na biologii, chemii a fyziku nám dává teď ke konci roku fakt zabrat. Přitom letošním rokem pro nás tyhle předměty končí a už se je v životě nebudu potřebovat učit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty učitelé jsou fakt zvláští, místo aby si dali pohov tak toto... :) hej a tu nezdravou stravu celkem chápu, já se láduji také a hlavně, když se mám učit :D

      Vymazat
  2. Jé naozaj krásny post. Máj alebo teda po vašom kveten, haha, je pre mňa jeden z obľúbených mesiac v ktorom som naštartovaná na veľké zmeny, haha.
    Zároveň by som ťa chcela pozvať na moju giveaway tu: http://allyblueberry.blogspot.sk/2015/05/2nd-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také je můj jeden z nejoblíbenějších měsíců :)
      děkuji za koment a pozvání

      Vymazat
  3. Jé naozaj krásny post. Máj alebo teda po vašom kveten, haha, je pre mňa jeden z obľúbených mesiac v ktorom som naštartovaná na veľké zmeny, haha.
    Zároveň by som ťa chcela pozvať na moju giveaway tu: http://allyblueberry.blogspot.sk/2015/05/2nd-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ten oblíbený nápoj vypadá velmi lákavě, taky bych si dala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. To jídlo vypadá vše strašně skvěle, hned bych si něco dala :D. U mě byl květen také ve znamení učení. Zkouškové pořád trvá a já už se tak těším, až bude po všem :). Pěkný blog :).
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkouškové je zlo :D, hodně štěstí při zbylých zkouškách ;) a děkuji :)

      Vymazat