...: Winter wonderland

čtvrtek 7. ledna 2016

Winter wonderland

Sněží a sněží, všude je bílo, jen malé stopy ve sněhu kdosi zanechal.... Zmrzlé jsou větvičky, zmrzlé jsou  pláně, tak hurá děti, vezměte si sáně. :)

Od pondělí u nás sněželo a protože mi byl sníh strašně vzácný, rozhodla jsem si vzít můj křápík - rozuměj foťák a šla si něco vyfotit... Občas mám chuť něco tvořit, být "umělcem" - což opravdu nejsem a udělat něco hezkého. Až na tu kosu, která venku byla, byl to příjemně strávený čas a sníh se mi zalíbil až tak, že jsem po praxi šla s děckama na bobi :D. Hurááá návrat do dětských let.

ENGLISH:
It was snowing from monday and I decided that I took a photos of winter landscape. Sometimes I want be a photographer or artist or someone else and I want make something nice. It was nice time in winter wonderland and after photo shooting I was a sled.




6 komentářů:

  1. Konečně jsme se dočkali sněhu! Už jsem se bála, že budeme mít zimu na blátě... i když Vánoce byly :(
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych raději sníh na ty Vánoce, to by bylo ono :) ale aspoň, že vůbec je, jen by nemusel být dlouho, už jsem si celkem zvykla na to teplo :D

      Vymazat
  2. Krásne fotky. Veľmi sa mi páči, že som sa konečne dočkala snehu aj keď bývam v nížine :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne fotky, u nas tiez troska snezilo, len sa to strasne rychlo roztapa :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, u nás už dneska skoro nic není, ale v pondělí by mělo zase sněžet. Tak třeba i u vás bude ;)

      Vymazat