...: Fotky/ Day of pics

neděle 20. března 2016

Fotky/ Day of pics

Ahojky, už jsem vám psala několikrát, že i když nepatřím mezi ty vlastníky kvalitního foťáku, ráda fotím a občas i něco hezkého nafotím. Aspoň mně se to líbí... Nahromadilo se mi opět pár fotek z přírody. Jak jste si mohli všimnou nejraději fotím západy slunce, kytičky a stromečky, teď tedy nepočítám fotky z cestování. 
Miluji západy slunce, přijde mi to kouzelný, když hoří obloha a pomalu ta žlutá kulička mizí za obzorem a zanechává za sebou červánky. Vždy si říkám, že bude druhý den krásně. 
Také miluji měsíc a jasnou noční oblohu. Všude temno a na nebi se to stříbrem blyští. Ráda bych někdy vyfotila srpec... Když jsme u těch hvězd prozradím vám tajemství ;). Vždy jsem byla blázen do vesmíru, přečetla jsem i pár knih. Znala jsem všechny planety zpaměti, poznávala souhvězdí, sledovala Venuši, Saturn a další pomoci teleskopu (další můj sen, mít svůj vlastní).Doteď ráda v létě sedím uprostřed vyhřáté polňačky/silnice, kde nikdo nejezdí a dívám se vzhůru
To jsem opět trošku odběhla od fotek... 

Hi guys I sometimes take a photos of sunset, flowers, trees and so on. 
I love sunset, it so charming, when the sky burns and there are alpenglow. I love also moon and stars. Everywhere is dark and on the sky is silver sparks from stars. I would like to take pictures of the moon, but it is not possible... I´m lover of universe. I read books about this. And I knew all planet and
constellation.
 #Velmez #zimní procházka #taobloha
#city #winter walking #sky
#Netín 
#village Netin
#západ slunce #momentka
#sunset #snapshot
#"kytička" #rybník
#"flower" #pond

Líbí se vám tyto fotky? Také si občas fotíte pro radost sluníčka, kytičky, stromečky...? :) 
Do you like thi photos? Do you take a photos of sun, flower or trees...?

22 komentářů:

  1. Fotky sú krásne, vydarili sa ti. :) Západy slnka takisto milujem a často ich fotím.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jsou moc hezké. Mám jen automatický foták a moc toho s ním neumím.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky. Taky ráda fotím přírodu. Teď na jaře budeš mít plno možností fotit, jak bude všechno krásně kvést. :-) Do budoucna bych si ráda pořídila kvalitní foťák. Zatím všechno fotím jen mobilem.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, že bude hodně příležitostí. Už se těším :) Také mám v plánu i kreslit, ale to je teď mimo téma:D.Mobil je fajn ;) občas taky fotím mobilem, ale je u mě kvalita ještě horší než na mém pár let starším foťáku.
      Děkuji za komentář a jsem ráda, že se fotky líbí.

      Vymazat
  4. Krásne fotky :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Ta fotka západu u rybníka je fakt nejvíc, jsem z ní úplně unešená :) Já foťák mám, ale nenosím ho pořád u sebe a pak mě vždy dokáže naštvat, když vidím něco co bych si ráda vyfotila, ale nemám jak.. :D Mobilem fotím nerada.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já foťák nosím sebou vždy, když někam cestuji, nebo když jdu na místa, o kterých vím, že je to tam hezké a stojí to za vyfocení. Třeba ten západ nad rybníkem jsem fotila už mnohokrát, vždy je to sice stejné místo, ale pokaždé to má jiné kouzlo. Mám to tam ráda.:)
      A děkuji za komentář ;)

      Vymazat
  6. Aké krásne fotky <3 Ani neviem ktorá z nich je najkrajšia!
    CAROLINE
    POZÝVAM ŤA NA MOJU GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat