...: JIHLAVA -IGLAU PHOTODIARY

středa 9. března 2016

JIHLAVA -IGLAU PHOTODIARY

Pamatujete si tu nečekanou sněhovou nadílku, která nás překvapila začátkem týdne - no ne, že by už byl konec. Byla jsem zrovna v Jihlavě, když se tak nádherně roz sněžilo, bylo to jako v pohádce, padaly velké kusy vloček a já se tak trochu cítila jako princezna v ledovém království. Žádná princezna nejsem, ale vy určitě víte, jak to myslím ;). 
 V hlavní rolích sníh a naše "impozantní" škola. Jo a ta před poslední fotka je z insta, moje must have do školy - velká taška, kam všechno hezky naházím. Mějte se hezky. ;)

Do you remember the unexpected snowfall, which surprised us earlier this week? I was just in Jihlava, when it snowed, it was like a fairy tale, big chunks of falling flakes, and I felt like a princess in an icy kingdom. I'm no princess, but you certainly know what I mean;).
 On the pictures you can see snow and my school and on the third picture is my must have for school - a large handbag.





Máte rádi podobné články? Pokud ano, ráda je občas přidám. Jinak mám pro vás připravené další dva jednoduché recepty a velký článek o náušnicích... doufám, že se vám bude líbit. Když je venku zima chtěla bych vás aspoň vtáhnout do mého "vnitřního" světa. (home sweet home).

Do you like a similar posts? I have for you 2 recipes  and because in outside is stiil cold I have for you a  one post about my earrings. Do you look forward to it?

4 komentáře:

  1. Jéé ty chodíš do tý žlutý školy v Jihlavě? Tam jsem taky chodila! :) hrozně by mě zajímalo, jestli tam je ještě jedna učitelka... :) zkusím ti napsat, snad najdu nejaký kontakt :)

    Janina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem ti odepsala na zprávu :) ještě jednou díky za komentář ;)

      Vymazat