...: SLZA - Katarze tour/ czech group on tour

sobota 21. května 2016

SLZA - Katarze tour/ czech group on tour

Už je to skoro týden, co jsem byla s kamarádkou Májou na koncertě Slzy ve Velkém Meziříčí, který se odehrál v místním Jupiter klubu
Vystoupení skupiny Slza trvalo přibližně hodinu, skupina zahrála písně z vlastního alba: Katarze, ale také písně, jež Petr Lexa/ youtber Hoggy, zpíval již dříve jako covery. Ty zazněly přibližně 2, 3. Přesný počet si nepamatuji, ale to mi snad odpustíte.:) 
Během vystoupení zazněla píseň Lhůta zaručí, na které měli šanci se podílet dva z diváků. Byl vybrán jeden kluk a jedna dívčina. Oba dva sklidili potlesk a poté Petr zpíval sám za pomoci všech. 
Po skončení koncertu byla autogramiáda, na kterou jsem čekala s Ivou, jelikož Mája spěchala na učení. Na podpis jsme čekaly asi hodinu a půl s tím, že nebyla možnost se s kluky vyfotit, protože fanoušků bylo příliš mnoho

Hi this post is about concert of czech group SLZA. It was in Velké Meziříčí at monday. I visited this concert with Maja and with Ivana. 
I decided that I create my first video and now I add this. :) 
Z koncertu jsem odešla spokojená, byla jsem na své oblíbené skupině, jejíž písničky tak ráda zpívám a prožívám. Co se mi nelíbilo, byli mrňavounké dětičky kolem dvou let, které by člověk málem zašlápl.
Ještě než jsem měla lístky na koncert už jsem věděla, že chci udělat pokrok a natočit video, chtěla jsem zkusit klukům napsat předem a domluvit se s něma na rozhovoru a focení, nakonec jsem se neodhodlala a na místě mi došlo, že jsem to měla aspoň zkusit. Jak se říká, buď bych dostala po ní, nebo do ní:D. 



Díky Ivě jsem se odvážila a poprosila kluky/ hlavně tedy Petra o pozdrav pro blog, když už to focení nebylo. Doma jsem pak dala všechny videa z koncertu dohromady a tak vzniklo moje první delší video jako bloggerky. Doufám, že se vám bude líbit. Jen malé upozornění, nevzdávejte druhou píseň, kvalita nic moc, ale dál to bude o něco lepší a nakonec pozdrav. 

 Jinak videa z akcí, možná ze školy budu přidávat častěji, přijde mi lepší než přidávat jen fotky, nebo jen záznamy písniček samotných.:) A pokusím se pracovat aspoň trošku s kvalitou. 

Hi this post is about concert of czech group SLZA. It was in Velké Meziříčí at monday. I visited this concert with Maja and with Ivana. 
I decided that I create my first video and now I add this. :) 

12 komentářů:

  1. Jé, tak to ti závidím! :)) Skvelý fotky a tiež video ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zase tolik není co závidět:) i když kluci a koncert byl super.
      Děkuji:)

      Vymazat
  2. Ja uprimně Slzu uz nemuzu ani videt, protoze jich je vsude plno, ale nektery pisnicky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tím musím souhlasit, je jich všude plno:) teď je kolem této kapely hodně vělký boom ,ale i tak jsou super:) ale chápu, že pro někoho je to už moc

      Vymazat
  3. Pekný článok a fotky. Kapelu Slza mám veľmi rada.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  4. Ja poznám asi len tri pesničky, ale chalani boli určite super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super článok! :) Túto kapelu mám rada, ako koniec koncov, väčšinu českých.

    Betty
    https://elisette.com

    OdpovědětVymazat