...: Moje zkušenost s laser game/LASER GAME

čtvrtek 30. června 2016

Moje zkušenost s laser game/LASER GAME

Přibližně před měsícem přišly kamarádky se super nápadem vyzkoušet Laser game, zrovna byly vouchery za dobrou cenu a tak slovo dalo slovo a já se rozhodla pro. Už od mnoha známých jsem slyšela, jak je to super, hlavně jsem viděla fotky na facebooku, ale nikdy jsem se nějak nepídila po tom, o co v podstatě jde, ale zkusit jsem to chtěla. Teprve pár dní před plánovaným výlet za hrou jsme se začaly vyptávat ostatních, co nás vlastně čeká, zkušenosti byly různé, někdo říkal, že se šíleně nalítáme a tak dále... No pocity z názorů byly různé, ale těšili jsme se, tedy aspoň já osobně jo, pocity ostatních jsem zase tolik nezaznamenávala.

Hi at saturday I was with my friends in Brno on Laser game. We were divided on two groups and we chose two scheme or motifs of game, one from this was psycho and the second was war.  My experience with this game is amazing, I love this game. I love shooting with laser and hiding behind corner or in small lanes.
I add photos from Brno not photo from Laser game, because of my friends don´t agree with adding photo of our group. 

Naše cesta započala krátce po druhé hodině, kdy dvě auta plná lidí vyrážela vstříc Brnu. Do Brna je to necelá hodinka cesty od nás, takže to uběhlo rychle. Zaparkovali jsme ve Vaňkovce, daly si sraz s druhou partou z druhého auta, prošli myšinou a šli na věc. Nejdříve jsme nemohli najít, kde to vůbec je, vlezli jsme čistě omylem do jiného baráku, kde to bylo jako z hororu, špatné osvětlení, prapodivný výtah, nikde nikdo...Naštěstí jsme zjistili, že vchod je přesně vedle. :D
Všimli jste si těch mravenců?/ Do you see ants?
Co se hry týká, byly jsme rozděleni do dvou týmů, které se během druhé hry obměnily. Jako schéma či motiv hry jsme zvolili psycho a poté válku. Jinak hra spočívala střílet co nejčastěji na protivníka, prolézat uličkami, schovávat se a nasbírat co nejvíce bodů za zastřelení. Hra mě i ostatní absolutně nadchla až na neskutečné teplo jsme byli všichni spokojení a šli by jsme do toho znova.:) 

Fotku s laser game vám ukazovat nebudu, musela bych mít souhlas ostatních. Takže přikládám pár fotek z Brna... :)  
Malá nehoda, to se stane, když spojíte Hanči oko a Zlaty prst:D/ A small accident.
selfie
Byli jste na LASER GAME? Chtěli by jste to zkusit? 
Were you on Laser game? Do you try this game?

13 komentářů:

  1. Já jsem ještě nikdy nebyla, ale docela mě to láká, jednou bych to také ráda vyzkoušela :) A doufám, že už je oko v pořádku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oko je v pořádku:) byla to jen malá nehoda:), ale napřed si všichni mysleli, že je to z té hryXD, naštěstí ne:) Určitě vyzkoušej, jak bude příležitost;)

      Vymazat
  2. Tak to jsi mě nalákala, abych laser game vyzkoušela. :) Ti mravenci na budově jsou překrásní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fajn, že nalákala, stojí to za to!;) Také se mi líbí:)

      Vymazat
  3. U nás ve městě jsem tuhle hru měli taky, byl to hrozný hit ale já na tom nebyla. Přes to věřím že to může být fajn akce s partou kamarádů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano je to moc fajn akce, fakt se člověk zasměje a pobaví s kamarády.:)

      Vymazat
  4. Vždy som chcela vyskúšať laser game najmä kvôli How I Met Your Mother! :D

    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za úplně velkého fanouška tohoto seriálu se nepovažuji(i když pár serií za sebou mám), takže jsem ani moc nevěděla, že to s tím nějak souvisí, naštěstí sestra a kamarádky mě zasvětily :D. Určitě vyzkoušej;)

      Vymazat
  5. Hrozně ráda bych lasergame vyzkoušela, stokrát víc jak paintball, jelikož se od malička bojím míčů a všeho možného, co mi může způsobit bolest :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. painball bych chtěla vyzkoušet také, ale slyšela jsem, že to bolí a fakt docela dost:D,u laser game není nic, co by mohlo bolet, krom toho, že když nebudeš dávat pozor, můžeš zakopnout v uličceXD

      Vymazat
  6. To je super, že tě to bavilo :) To oko vypadá děsivě :D
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zase tak děsivé to nebylo, jen maličká nehoda:D. Děkuji, bavilo moc:)

      Vymazat