...: Romance - tips, films, music

úterý 28. června 2016

Romance - tips, films, music

Láska, věc jež člověka obklopuje celý život, věc, kterou nemůžeme vidět, nahmatat, cítit, prostě nic, ale víme, že tady je a pokaždé když cítíme ty motýlky v břiše, ten pocit nervozity, jsou to právě její projevy. Avšak nedá se popsat přesně slovy. Láska je věc spjatá v mnohých případech s romantikou, něčím, co podporuje to naše bušení srdíčka, co v nás prolíná ty různé pocity a umocňuje to naše štěstí a to kouzlo držet dál a pevněji. K romantice patří činy.. .tak pojďme si některé shrnout, pojďme se podívat na takové malé typy, které můžete využít ve dvou právě během teplých letních měsíců. 
Nejsem žádný specialista na lásku a romantiku, ale toto jsou věci, které mám ráda, které mě zaujaly a ráda bych se podělila, kromě mých typů na činy, přikládám také pár filmů, které mě chytly za srdce a které i když jsou docela předvídatelné, jsou prostě pro mě v určitých chvílích tak nádherné. Přikládám i písně. Vy co jste milovníci romantiky, možná zakroutíte očima, že o tom skoro nic nevím a vy co nejste, vy to radši ani nečtěte! :D Léto ve mně vyvolává divy. 

Love, is things that is everywhere. Love is amazing, charming and fascinating and love is associated with romance. And there are a few typs for romantic atmosphere...

1.Romantická večeře při svíčkách v krásném prostředí. 
1. Romantic dinner with candles at the amazing place. 


2.Noc v objetí pod hvězdami, někam se posadit a sledovat  hvězdy, nebo vzít deku, natáhnout ji na louku a dívat se společně do nebes. 
2. Night under the stars.
3. Romantika při západu slunce
3. Sunset
4.Ke krásnému počasí patří jednoznačně piknik.
4. Picnic.
5. Noční koupání :) Je tma, nikde nikdo, hladina se blyští od měsíční záře, hvězdy nad hlavou, voda příjemně teplá...
5. night at the pond
Romantické filmy, které mě velice zaujaly a dojaly:
Romantic films:
Love Rosie
Age of Adeline
The best of Me
The Nootebook
Leters to Juliet
A pár písní nakonec
A few song:
 
Jinak samozřejmě, vím, že láska není jen mezi dvěma a jsou různé druhy lásky, ale o těch tu dnes řeč není.:) tak přeji hezké počtení, výlety, shlédnutí či poslechnutí. Mějte se krásně! 

Obrázky jsou z google.cz./ pictures are from google.cz

7 komentářů:

  1. Mne sa z romantických filmov páčia hlavne tie, ktoré skončia dobre a ešte P.S. Milujem ta, no ten je aj smutný, ale krásny :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, na to bych si nevzpomněla, děkuji za typ, aspoň mám na co koukat:)

      Vymazat
  2. Všechny takové romantické chvíle mám moc ráda a užívám si je

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si je také užívala, jen je momentálně spíše trávím v posteli sama ve společnosti těch filmů, či písní.:) ale hvězdy si nenechám ujít, ať už sama nebo s někým:)

      Somethingbykate

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Nice blog :)
    Would you like to follow each other? Just let me know, where (GFC and Google +) you are following, and I follow you back. :)

    https://mayitapink.blogspot.com.es

    OdpovědětVymazat