...: NEWIN or HAUL

pondělí 18. července 2016

NEWIN or HAUL

Dlouho tu nebyl newin/ haul článek, během posledních měsíců nebyl čas, chuť a peníze na větší nákupy a tak jsem pouze nakupovala u nás ve městě a převážně to, co jsem nutně potřebovala. Občas se objevilo i něco málo navíc, však uvidíte ;) Jinak na srpen s našima chystáme Primark, tak jsem zvědavá jestli nám naše plány vyjdou. Jak možná někteří víte, v Primarku jsem byla dvakrát a rozhodně bych jela znova! Kde jinde seženete tolik super kousků na jednom místě?:) 
Hi today I have for you post about new things - it is called NEWIN or HAUL. At the last time I have no money, no time for a big shopping. All things I bought in our small city and there is things that I needed and some other. Maybe next month we will go to Primark. 

1.Přednost dávám maskám od Freeman, s kterými jsem naprosto spokojená, ale občas sáhnu i po levnější variantě a zkouším jiné masky, tato je od značky K Clasic a seženete ji v Kauflandu asi za 15 Kč.
Mask K Classic by Kaufland for 15CZK.

2.Houbičky na makeup mám poprvé a vůbec s nimi nejsem spokojená, víc makupu se do nich vsaje, než ho rozetřou. Jsou značky Dermacol a koupila jsem je u nás v drogerii. 
2. Make- up sponges by Dermacol aren´t so good for me.  I bought this in drugstory.
3. Šampon na obarvení od Marion jsem si také zakoupila v drogerii, kdo Marion nezná, je to polská značka. Tato "barva" mi na vlasech vydržela přibližně dva týdny než se zcela vymyla, ta od Pallete mi vydrží tak týden. Takže pro mě lepší volba!:) 
3. Coloring shampoo by Marion. It is polish brand. And I satisfied with this, because it is more permanent then shampoo by Pallete.
4.Sprej na tepelnou ochranu od Balea mám poprvé, vždy jsem dávala přednost Taftu nebo L´Oréalu. Zakoupila jsem ho v DM. S Baleou jsem spokojená, tak uvidíme jak s tímto sprejem.
4. Spray with thermal protection by Balea. I bought this spray  for the first time. I like Balea I hope that this will be good. 
5. Já a cyklistika, však mě znáte... kolo je jeden z mých best friend a zámek sice mám, dokonce bezpečeností, ale kde je mu konec nevím!:D Takže, když jsem objevila tento v Kiku pouze za 13 korun vzala jsem ho.
5. I love cycling and I have bike lock, but I do not know where. That's why I bought this at Kiku for 13 crowns.
6.Tento olej je tu myslím poprvé a rozhodně tu nebude naposled, kupuji si ho stále dokola a stále jsem s ním naprosto spokojená, krásně voní, vlasy jsou po něm jemnější a hebší, ale hlavně ta vůně! Je od Balea a zakoupila jsem ho v DM za 99.
6. My favorite hair oil by Balea I love this! It has a nice smell. It´s by Balea and I bought it in DM for 99 CZK.
 7. Další Balea a tentokrát vanilková maska, po které se vlasy skvěle rozčesávají, mám už druhé balení a oblíbila si ji i mamka. Takže naše momentální must have.
7. Hair mask by Balea. It is mine and my mum favorite mask. 
 8. Další naušnice, jedny ztratím a další si musím koupit... A modrou miluji.
8. Next earrings. 
 9. Obyč tílka jsem potřebovala, do teď jsem neměla ani jedno bílé a ani jedno černé. Skvěle se hodí pod průsvitné halenky, nebo jentak ke kraťasům na léto.  Za 70 korun od větnamců. 
9. White and black tops.
10.Černé baleríny s Pepco za 119 kč. 
 10. Black flat shoes from Pepco.
 11. Letní kimono, který objevila sestra čistě náhodou v Pepco, pouze za 90 korun a vynosíme ho obě. Barvami, střihem a látkou skvělý na léto! Co myslíte?;)
11. Summer kimono found my sister in Pepco for 90 czech crowns.
 Líbí se vám moje newin? Máte něco z toho či s něčím z toho zkušenosti?
Do you like my post? Do you have some things from this? 

12 komentářů:

  1. Pěkný nákup, ani já toho v červenci moc nekupovala. Líbí se mi kimono, to je na léto super, minulé léto jsem ho nosila neustále. Modré náušničky se mi taky líbí a zámek na kolo :-) to ti ukradnou i zamčené. Stačí obyčejné kleště a ani se zloděj nemusí sr*t s nějakým zámkem a klíčem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kimono je super, ale ještě jsem ho na sobě neměla, jak ho máme se sestrou na půl je to poděs a zatím ho nosí spíš ona. S tím zámkem máš pravdu, ale tak aspoň pro dobrý pocit:D

      Vymazat
  2. používaš tie hubky na makeup na mokro? Na sucho sajú makeup, ale keď ich navlhčíš tak nie, na tom istom princípe funguje aj beauty blender.
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nepoužívám :D tam návod nebyl a nenapadlo mě si ho najítxD. děkuji za typ, vyzkouším a snad to už půjde!:)

      Vymazat
  3. V Primarku som bola zatiaľ len raz, ale hneď by som išla opäť! :D Ak pôjdete, teším sa na článok s novými vecami!
    Inak super kúsky, obyčajné tielka sa vždy zídu :)
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no doufám, že pojedeme, zatím jsou to jen plány a článek by určitě byl!:) tentokrát mám v plánu i něco uvnitř natočit, ale nejsem zrovna dobrá v točení, tak uvidíme:D
      A děkuji!;)

      Vymazat