...: Take your time....

středa 24. srpna 2016

Take your time....


Poznali jste někdy člověka, který vás něčím naprosto okouzlil? Teď nemyslím lásku, někoho kdo v sobě měl světlo a energii, kterou vás pokaždé v jeho přítomnosti dobyl? Ačkoliv jste ho neznali, chtěli jste ho znát víc a víc se s ním střetávat?? Být si s ním blízko a přesto udržovat odstup? Protože tak by to bylo nejlepší?:) Právě o něčem podobném zpívá Sam Hunt v jeho písničce Take me your time, nechce lásku, nevyžaduje ji po tom druhém, nechce ho ničím získat, či poznat jeho rodinu, nechce mu vzít svobodu, či ho za každou cenu upoutat, chce ho jen poznat a strávit společně čas... :) I JUST WANT TAKE YOUR TIME.

Sometimes you meet person who is absolutelly interesting, he´s funny and he has light inside him. You want know him, because when you go out with him you have so much energy. He gets  energy to you.  And after this you want to know him more. You don´t want love him, only know him.  And about this Sam Hunt sings in his song Take your time. He does not has to make her love him, he does not meet her mother... He just wants take her time.

 

O této písni mi nedávno říkal bratranec, znala jsem ji už předtím, ale až teprve s ním jsem došla k zamyšlení a po hodinovém pouštění písně stále dokola mě vlezla neuvěřitelně do hlavy, nejen krásným zpěvem, či rapem, či odříkáváním interpreta, ale právě textem a tím, že jsem se zamyslela... U některých písní mám prostě pocit, že mi mluví z duše... :)

My cousin sayd about this song and from this time I love this song, I love lyrics. 

 Celý text najdete na karaoketexty. /All lyrics in czech or englist language on page of karaoketexty.

10 komentářů:

  1. Tu pesničku poznám a neskutočne ju milujem. Najmä precítený refrén.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  2. Písničku zná jen podle refrému, celou jsem ji snad nikdy neslyšela. Ze zvědavosti jsem si ji teď pustila, přečetla si text a má něco do sebe, zasáhla mě. Už asi vím, co si budu zbytek dneška pouštět pořád dokola :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že tě také chytla. Moc ráda se podělím o hudbu, písničky, co mají hloubku:)

      Vymazat
  3. Tuhle písničku miluju už docela dlouho. Jak říkáš, má krásný a hluboký text. Navíc se dá krásně spojit s písničkou od mé oblíbené zpěvačky, a dokonce je spolu zpívali na Grammy ♥♥ Sam je skvělý umělec, a doufám, že se mu bude dařit i dál :)
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Písnička je krásná, také se mi moc líbí text!

    OdpovědětVymazat