...: Outfit Croatia 1

sobota 24. září 2016

Outfit Croatia 1

Právě jsem zveřejnila jeden článek a už píšu další, který uvidíte snad zítra touto dobou, či dřív - doufám! (zítra je pátek). Jsem opět ve skluzu, proto si raději články před připravím abych vás neprovokovala příliš dlouho vyletněnými fotkami z dovolené, když je tady kolem 10 stupňů a zmrzliny jako já se třepou  ještě víc při pohledu na lidi, co mají jen tričko. 
 V dnešním článku uvidíte dva outfity. První je můj nový blogový, který jste na mě ještě nemohli vidět a druhý jsem zde už kdysi sdílela, proto přidám z druhého jen jednu, či dvě fotky a spíš jde o tu mňamózní zmrzlinu, než o to, co mám na sobě :-D i když z ní asi moc mít nebudete... 

 I added new post and now I´am writting new post for tommorow (tommorow is Friday). I decided for now that I will write post when I have time, not every day, but two  or more posts for day, because I am so busy now. 
In today post you can see my two outfits from Croatia, the first one is new outfit and the second I added earlier. But in the second outfit you can see my favorite ice cream, it was so tasty! I love ice creams in Croatia.

t-shirt: New Yorker; shorts: C&A; shoes: Deichmann; headband: funfair; handbag: Croatia

dress: H&M; shoes: Deichmann; sunglasses: Pepco; haddbag: New Yorker; earrings: Pepco
 Líbí se vám outfity? Který víc? Také máte tak rádi zmrzliny v Chorvatsku?

Do you like my outfits? Which one more? Do you like ice creams in Croatia?

ps: jak je psané na začátku článek měl být zveřejněný již včera, ale bohužel jsem ho nestihla přidat.:)  Začátek přepisovat nebudu, nemělo by to pak ten správný význam a nebylo by to, to co jsem chtěla napsat:) Doufám, že vám to nebude vadit a článek se bude i tak líbit. Přeji vám hezký den.:)

7 komentářů: