...: První školní den a photodiary/ first school day

čtvrtek 1. září 2016

První školní den a photodiary/ first school day

Pro někoho první školní den, pro někoho zcela obyčejný . Tak či onak, bude to znít pesimisticky, ale léto - letní měsíce, jsou za námi. A protože včera byl poslední letní den - i když kalendářně ani zdaleka ne, rozhodla jsem se s vámi podělit o poslední fotky "krajinek, kytiček, stromečků..." ze srpna. Doufám, že se vám moje fotky budou líbit a všem školákům, kteří se vrací do školních lavic, přeji pěkný první den:)

For someone first day of school, for someone completely ordinary day. Anyhow, this may sound pessimistic, but the summer - the summer months are behind us. And because yesterday was the last day of summer, I decided to share with you the latest pictures of "landscapes, flowers, trees ..." from August.







Fotografie z chalupy v Netině. 
Photos are from cottage in Netin.

14 komentářů:

  1. Jé, krásne fotky!
    Mňa čaká prvý školský deň až v pondelok, no hrozne sa mi nechce!
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  2. Všetky tie fotky sú krásne, najväčšmi sa mi páči posledná fotka. :) Pre mňa bol včerajšok obyčajný, ale musím uznať, že aj keby nastupujem do školy, bola by som len rada, aj keď by sa mi zrejme nechcelo. V pondelok to budem musieť nejako prežiť.

    Lunoted

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to přežiješ věřím v to:) mně to čeká až za dlouho škola, ale už teď se mi tam nechce... těším se, ale ten první den, nebo než si člověk celkově zvykne je hrůza...

      Vymazat
  3. krasne fotky :)

    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu Rowenta a vlasovy balicek Dove: https://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky! milujem lesné plody! Najlepšie je ráno sa zobudiť a ísť pre ne do záhradky :)
    Simimaus

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky! Mňa škola čaká až o týždeň a pol a po troch mesiacoch sa do nej dosť teším. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, mně čeká škola až na konci měsíce. Těším se do ni, ale na první dny ani moc ne...:-D zase to očekávaní, co bude a nebude.

      Vymazat