...: Léto a září/ August and September

úterý 4. října 2016

Léto a září/ August and September

V srpnu nebyl čas na shrnutí měsíce, proto jsem se rozhodla ho shrnout rovnou i se zářím a tak "přivítat" podzim a naposled se rozloučit z létem
Letošní léto se zdálo býti nekonečné, nemohla jsem sehnat brigádu, která by mi časově vyhovovala, většina kamarádek trávily čas s přítelem, nebo randíčkovaly, cestovaly a podobně, já si válela šunky v posteli a věnovala se uklízení... Takový byl červenec, až na pár úžasných vyjímek, bohužel jenom pár.
 Přišel srpen, brigáda stále nic a stále převažovala nuda, co mě osvobozovalo byly stále trvající večerní dýchanky s kamarádkama. Kamarádky mě také zahrnuly do pěší turistiky na zábavu, panikařila jsem, že se ztratíme, všude tma, nefrekventovaná cesta směr ves, kolem dvou metrová kukuřice z obou stran. Naší záchranou byla gps v mobilu a baterky, jež nám svítily. Romantika jak blázen.

Hi today I have for you post about my July and August, I use my photos from my instagram: somethingbykate and from my camera. I hope that you will like it. 
At August I did not have summer job, I was tired during days, but at the evening we went to bars or pubs. One day we walked to country fun. It was funny story, it was dark around us, narrow road without cars and people and so on... 

Dostala jsem k narozkám/ gifts to my birthday


Dostala jsem pár věcí v rámci výzvy či spolupráce, byla jsem na tradiční pouti, chodily jsme na koupák, kde jsme pro někoho tvořily "uvítací výbor". Navšítivila jsem poprvé pokoj mé kamarádky Máji, kde jsem s nadšením okukovala její kosmetické kousky. Zúčastnila se super grilovačky. A to celé  jsem zakončila oslavou narozenin s rodinou a mojí drahou osúbkou, která mi je ještě o něco víc vylepšila.:) Stay happy.

I got a few thing such as blogger, I visited funfair, we went to swimmingpool, I visited Maja´s room, we had grill party. And in the end of August I had birthday, I celebrated with my family and with my lovely person. Stay happy.
Další dárečky/ other gifts

Září. Začalo bláznivě, kromě kamarádek, jsem chtěla stihnout nákupy ze svého narozeninového wishlistu, chystala jsem se na dovolenou a stěhovala věci ze starého bytu do nového. S holkama jsme byly na mekáči, získala jsem další kosmetiku k recenzi v rámci výzvy, zapila narozky ještě jednou s kámoškama. 
 Po příjezdu z dovolené začal opět stres, chystání do školy, stěhování v plném proudu - hurá do nového. Zařizování praxe, brigády a jiných věcí. 

At September I bought many things from my wishlist, I went to out with my friends, we went to McDonald´s, I traveled with my family to Croatia, we moved to new flat, I had got other cosmetics. In the end of September I went to school and I arranged my practise for school.
Jaké jste měli září vy? Byli jste někde na dovolené během léta, nebo září, či chystáte se ještě 
 někam?

 What was your September? Have you been on vacation or you going to go  on holiday?

26 komentářů:

  1. Milujem tieto random články :) krásne fotky:)
    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  2. Milujem tieto random články :) krásne fotky:)
    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  3. boze cokoladove alpro je bozie a leto liecla som sa takze nic moc
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotky. Já během léta nikde na dovolené nebyla a ani se nikam nechystám, tak doufám, že příští rok si to vynahradím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že ses moc nenudila :-) Alpro je moje oblíbená značka, hlavně to čokoládové pití a pudingy mám moc ráda. Já se v létě nenudila, skoro jsem nebyla doma, což se mi líbilo. Září už trochu nuda je

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jeden měsíc jj a hodně:). Je fajn, že sis léto užila;) a alrpo je boží:)

      Vymazat
  6. hello;
    have a nice day...
    ım following you on gfc
    ı hope you will be back my blog
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi krásné fotky, mám velmi ráda fotky z dovolenek apod.! Vypadají krásně :-)! Milý příspěvek.

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Super článok :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky a super článek, přesně takové mám ráda :)
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  10. môj júl bol skutočne veľmi podobný ako tvoj :D pekné fotky ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podobný?:( to mě mrzí:-) snad aspoň zbytek prázdnin jsi měla veselejš jako já:) Děkuji moc.

      Vymazat