...: Yves Rocher a dva typy na dárky/ small types for gifts

úterý 20. prosince 2016

Yves Rocher a dva typy na dárky/ small types for gifts

Mnoho lidí z mého okolí pořizuje dárky týden před Vánoci, někteří nejlépe den před Vánoci. Má to jednu velkou výhodu, obrovské slevy! Ale jak už to bývá i nevýhodu a to podstatně menší výběr. Ale některým to nevadí a i tak vyráží na poslední chvíli vykoupit obchoďáky. Pro ty z vás, kteří to máte podobně a plánujete ještě něco pořídit mám dva malé typy na dárky, které mě zaujaly.
Před třemi týdny jsem poprvé navštívila prodejnu Yves Roscher v Jihlavě v city parku. Do obchodu jsem šla s jasným cílem, pořídit dárky, ty které jsem měla předem promyšlené a které uvidíte až po Vánocích. Při placení mě prodavačka nabídla založení karty, váhala jsem, ale při nabídce řasenky k založení, jsem hned kývla. Navíc jsem obdržela dva malé vzorečky  kosmetiky k nákupu nad dvě sta, micelárku a krém.

Many people buy present for Christmas one week before Christmas, some people buy presents one day before Christmas. It has big plus - discounts are everywhere and one minus - some things are sold out. For you who  are going to buy presents I have two types for things which I like it.Before 3 weeks I was in City park (shopping park) in Jihlava in Yves Roscher. I bought presents and saleswoman offered to me client´s card whith mascara. It was nice offer and I accepted this. Moreover I got a small products as a bonus for purchase over two hundred crowns.Micellar water and cream.

Nejdříve bych vám chtěla popsat krém, který je určený na denní použití a  je na suchou pokožku, kterou má hydratovat. Jelikož mám spíše smíšenou pokožku, hydrataci nedokážu až tolik posoudit. Co vám, ale můžu napsat je, že krém nezanechává dlouho mastný filtr, lehce se roztírá a je příjemný na pokožce.

The cream is designed for everyday use and is suitable for dry skin to be hydrated Cream is not so greasy and cream smears on skin very well.

Teď vám popíši micelárku, na kterou jsem mimochodem četla špatné recenze. Micelárka je vhodná pro citlivou pleť. Je bez vůně, parabenů, alkoholu, barviv a minerálních olejů. Micelárka na pleti neštípe, nevysušuje a mám pocit, že dokonce odličuje o kapku lépe než ta růžová od Garnieru.

This micellar water is without parabens, alcohol, minerals oils, fragrances and dyes. Micellar water is suitable for dry and sensitive skin. I think that this micellar water is really good.

Řasenka je na větší objem, nemám pocit, že bych větší objem nějak zvlášť měla, ale i přesto sem si ji zamilovala. Nedrolí se, neštípe, nerozmazává se, celkem rychle na řasách usychá. Ačkoliv mi řasy nezhoustnou, zvýrazní je celkem pěkně.

This mascara promise volume. But I think that it is good for volume because I have after using of this normal lashes. But it is great product.
řasy po celém dni s řasenkou
A teď k těm dárkům, když jsem byla v Yves Roscher, všimla jsem si krásné vánoční limitované edice. Kosmetika z této limitky je dostupná volně a nebo také v balíčcích, kde je rovnou několik produktů. 
 Viděli jste limitku? Pokud ne, mrkněte, jak úžasně vypadá - tady a nebo na pár obrázků níže...
And now about presents. Yves Roscher has a amazing limited edition for Christmas. You can chose one product or package. Did you see this edition? There are a few pictures. Or there is link for webside.

pictures are from http://www.yves-rocher.cz/


A ještě něco navíc, kromě Yves Roscher jsem také poprvé s kamarádkou navštívila Manufakturu, já jsem si tedy nic nevybrala, ale v plánu to mám! Kamarádka si zakoupila rovnou několik věcí, nejen, že ji to pěkně zabalily, ale také přihodily jmenovky na dárky navíc. :)

And if you want visit Manufaktura shop, you will get name tags for your gifts with to your purchase. 
pictures from http://manufaktura.cz/

Máte už všechny dárky? Zaujaly vás aspoň trošku moje typy? Také znáte někoho, kdo to vše nechává na poslední chvíli?

Do you have all gifts? Do you like my types? Do you know someone who buys gifts this week?

12 komentářů:

  1. Darčeky od YR sa mi zdajú super nápad, milujem ich kozmetiku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě nemůžu úplně říct, že jejich kosmetiku miluji, ale zatím se mi zdá skvělá, vyhovuje mi, jsem zvědavá na dárky, které ještě dostanu:) Děkuji ti za komentář:)

      Vymazat
  2. Já nerada nakupuji dárky na poslední chvíli, jinak tu řasenku od YR mám taky doma za založení kartičky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já také ne, ale občas člověku nic jiného nezbývá:) a jsi spokojená?

      Vymazat
  3. Nice Inspirations

    FOLLOW my Blog!!! Maybe we can follow each other!!!
    www.rimanerenellamemoria.de

    OdpovědětVymazat
  4. to je super, že ti sedí aj micelárka aj maskara...mňa ako píšeš štípala, neodličovala mi bohvie ako, a maskara s mojimi rovnými mihalnicami nespravila žiadnu slávu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. ten krém sa mi páči najviac :) pekná recenzia

    OdpovědětVymazat