...: Serials

pondělí 6. února 2017

Serials

Byla jsem nemocná, byla jsem zaneprázdněná zkouškami a neměla jsem téměř vůbec myšlenky na blog a když náhodou přišly,dopadlo to letmým mrknutím na vaše blogy, komentováním předchozího článku, nebo sepsáním typů na seriály. Ano, to co budete číst jsem sesmolila už tak týden, čtrnáct dní zpět, v době, kdy mým útěkem, nebo odpočinkem byly seriály a filmy. 

I was ill, I had exams time at school and I was so tired from everything, I was happy that I could lie in my bed and during this time  I watched serials.

Pretty little liars

Seriál je o pěti kamarádkách, jedna z nich zmizela na počátku seriálu a ostatní řeší, co se s ní stalo. Zemřela? Schovává se? Kdo ji zabil? A proč jim chodí výhrůžky??? To vše se dozvíte, když se na seriál mrknete. 
Zhruba od poloviny šesté řady dostane seriál nový spád a začne se řešit vražda někoho jiného, koho? 
Na seriálu se mi líbí propletenost záhad a tajemství s romantikou. A navíc hrozně moc obdivuji styl všech kamarádek, ale nejblíž mi je Aria a Hanna. 
Znáte seriál? Co se vám na něm líbí a koho styl obdivujete vy?

This serial is about five friends and one of them was lost. What happened with her? Could she died?
From half five series of serial you can see something new, new problem, new girl. What is it happen now? 
Do you know PLL? Do you like style of girls?

Vikingové
Na tento seriál mě navedla kamarádka a musím přiznat, že jsem se na něj ještě nedodívala a skončila jsem někde na konci druhé řady, či na začátku třetí. 
Seriál se mi líbí už jen díky tomu, že tak trochu navazuje na historii, přibližuje nám, jaké to kdysi bylo. Líbí se mi divokost, neustálé objevování něčeho nového a hlavní hrdina Ragnar

I watch on this serial because of my friends. I like this serial, but I don´t watch every parts of this.
I like this serial because of a part of history, because of main hero - Ragnar.

Království

Historii mám ráda a příběhy, seriály, filmy založené na pravdě, nebo s prvky pravdy většinou také. Proto patří k mým oblíbeným seriálům i Království. Bohužel ani tento seriál jsem nedokoukala, chvíli nebyly díly a tak jsem se vrhla na jiný.
Seriál vás zavede do doby Marie Stuartovny, královny Skotské, Alžběty 1. a Kateřiny Medicejské. Vtáhne vás do různých královských intrik, válek atd... 

I like history and I like watch on history films, serials and this serial is about history. In reign you can see story of Mary of Stuart and queen Elizabeth, and Catherine de Medici There are many intrigues, wars and so on...


5 komentářů:

  1. Neviděla jsem ani jeden ze seriálů a vlastně podle názvu znám jen PLL :) Já jsem během zkouškového začala sledovat seriál Nová holka a naprosto jsem mu propadla, blížím se ke konci čtvrtý série :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neběží to v televizi? Myslím, že jsem možná některý z dílů viděla.

      Vymazat
  2. love Vikings series! and I watched pretty little liars before mostly because I liked the stylish work.
    Nice series!

    Lyosha
    Inside and Outside Blog

    OdpovědětVymazat