...: Svetr dvakrát jinak a zimááá/ sweater and winter

neděle 12. února 2017

Svetr dvakrát jinak a zimááá/ sweater and winter

Nepraská mi šatník ve švech a nevlastním nespočet módních a nemódních kousků abych si mohla každý den obléct něco úplně jiného. Dobře teď trochu kecám, šatník celkem praská, tedy aspoň někdo by to řekl, ale o tom třeba jindy.
Tak či tak, jsou kousky, které se mnou drží po dlouhou dobu, jsou stálé, jsou zachovalé, jsou nositelné ve více případech. Prostě takový dlouhodobý nájemníci.
 Jedním z nich je i tento svetr. Ačkoliv v něm nevypadám jako modelka, ne že bych normálně vypadala, nosím ho často a to jak na podzim, tak v zimě. 
Svetr jsem pár let zpět kupovala v C&A a musím říct, že jsem tam sice na stejný doposud nenarazila, ale na jeho obdobné variace ano. Takže se dá říct, že je stále v kurzu. 

I think that I don´t have to much clothes, but somebody says that I have  wardrobe full of clothes, maybe yes. But some old pieces lay in my wardrobe for long time. Why? Because there are pieces which can I use every year and there are so cool. Like this sweater. This sweater I bought before a few years ago in C&A and now in C&A are still a similar pieces. I use it in autumn and also in winter.

Sweater: C&A; jeggins: no name; shoes: Deichmann; t-shirt: Kik; necklage and earrings: Pepco


Fotky vznikaly na chatě, kam jsem po dlouhé době vyrazila s našima. A ačkoliv byla docela zima, dohodly jsme se s mamčou aby mě cvakla. No prsty nám mrzly oběma a ruce se klepaly, ale i tak jsme to zvládly.

Photos are from nature around our cottage.


Nicméně jelikož se článek jmenuje svetr dvakrát jinak, je třeba ukázat i moji druhou podzimní verzi, kterou jsem přidávala někdy během předminulého roku, to to letííí. Tak schválně, která verze vás oslovila více, ta zimní, nebo podzimní? Ale žádnou vědu v tom nehledejte, zase takový rozdíl to není.:)
Fotografie níže jsou od Barči ze Světa podle Barbory Bee

And this photo are 2 year old. It is from autumnal photo shooting with Bara. You can write me if you like my first winter version or this autumn version of outfit. 
Sweater: C&A; jeans: Takko fashion; shoes: Rieker; coat: Bershka; earrings: Maybe Takko???; bag: Croatia

8 komentářů:

  1. Moc ti to sluší! Ten batůžek je roztomilej! Podobné jsem viděla prodávat i v Indonésii. Kamarádka ho koupila ségře :) Ale měl myslím potisk s Paříží...
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc:) Fakt i tam?? To je náhoda.:) No v Chorvatsku myslím byly taky s Paříží a s květinami a tak, více druhů.:)

      Vymazat
  2. Sveter ma zaujímavú farbu, pristane ti. :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na súťaž:
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful photos with the snow dear!
    Emma
    www.emmalovesfashion.com

    OdpovědětVymazat
  4. WOW!! Great looking outfit!! You look so beautiful and I love your hair!! You have such a pretty smile!! :) You're gorgeous!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow thank you for really nice comment:)

      Vymazat
    2. You are very welcome! Hpe you have a great day! :)

      Vymazat