...: Cardio po bytě a jaro/ spring

čtvrtek 16. března 2017

Cardio po bytě a jaro/ spring

Někdy mám docela blbý pocit, že nic se sebou nedělám, jsem nafouklá a  cítím  se jak nafukovací balón, který by po píchnutí jehlou rychlostí blesku splaskne... Do fitka se mi nechce a přitom vím, že by mi dodalo zase o píď víc sebevědomí a chutě něco dělat i po něm
Poté nastává jiné řešení. Po těžké úvaze, že by chtělo něco udělat pro dobrý pocit, chytám vysavač a dávám si cardio po bytě. A když i po něm to není ono, pokračuji dál s utěrkou na prach, čištěním skla a tak dále. 
Po skončení domácích prací dochází k pocitu blaženosti, že jsem s tou mojí kostrou pohnula a také ke skvělému pocitu z výhledu na krásně uklízený a čistý pokoj... Škoda, že mě to uklízení neláká tak často. :-D

Sometimes I feel like a balloon. I'm bloated. I don't go to gym, but I have feel that I have to do something. Beacause I am at home  I take hoover and duster and I begin to clean up. It is amazing feel that I do something for my body...

Dnešní fotky jsou z počátku března, z okolí Netína, kam jezdíme na chatu a o, které jsem se zmiňovala už v dřívějších příspěvcích.  
Fotky bych nazvala asi takto: POČÁTEK JARA. Protože podle mého, sněženky a kočičky k jaru neodmyslitelně patří. Nemám pravdu?:)
 
Today photos are from start of March from Netin, where we have cottage. I wrote about cottage many times. I think that these photos are START OF SPRING.

Zvířátka.../Animals...
Dědina.../Village...
 Hokus pokus.../ magic?
 Můj první jarní západ slunce. Miluji západy.:)/ My first spring sunset. I love sunsets.
Jak si můžete všimnou, tak poslední fotka nepochází z Netína, ale od nás... Jelikož mám maminku, která má ráda přírodu a ptáčky, rozhodla se před pár lety pro chaloupku, kam jim sype zrní a mně se teď podařila lehce vyfotit sýkorka... Je to sýkorka, nemýlím se, že?:) 

Last photo is not from cottage. Because I have mom who loves birds, we have a birdhouse and I tried about photo of bird.

10 komentářů:

  1. Všechny slova z tvého úvodu mě úplně vystihují, mám to úplně stejně :/ ale momentálně to svádím na jaro :D jinak hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to nemám na co svést, jaro na mě mívá totiž většinou opačný vliv:D. Děkuji.:)

      Vymazat
  2. Cardio po bytě je super :D Taky na to dneska vlítnu :D Fotky jsou moc pěkné, těším se na to pořádné jaro :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se také už moc těším:) dneska je to tam zase škaredý:/

      Vymazat
  3. S uklízením jsem na tom podobně :D Mám vždycky skvělý pocit jak z "cardia" tak i z uklizeného pokoje, ale než se k tomu vždy dokopu.. :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat