...: Barvy/ Colours

sobota 6. května 2017

Barvy/ Colours

Konečně je krásně. Stromy kvetou a mě to láká někam vyrazit. Chtěla bych utéct od každodenního školního stereotypu a užít si přírody, nebo i poznávání nových míst, zábavy s blízkými, srandy, dobrodružství, nových zážitků, nových věcí... Baví mě poznávat a jaro a celé to lehce už letní ovzduší mě láká i k experimentování... nejen s barvami na oblečení, ale i makeupem. Mám chuť svůj den rozzářit alespoň malým detailem, když už se musím učit, nebo sedět doma a třeba uklízet.

It´s nice weather and now I have mood to go out. I want go everywhere where I had not think about school. I want adventure, new things, new places, fun with friends... In this time  I have mood for colours on my makeup or at clothes. 
jacket: Kik; t-shirt: Pepco; skirt: H&M; earrings: Pepco; sunglasses: Croatia


Je toho spousta, co vám budu nalhávat, zkoušky se pomalu blíží, v hlavě se mi hemží asi miliarda otázek, jak udělám to, či ono, kde k tomu vezmu materiály, občas blog, vinted a další pro mě zcela důležité bodíky na internetu, který můj život znatelně doplňují. Určitě to znáte, ať chodíte do školy, do práce, každý má toho hodně... Nicméně ta "chuť" tu je, pro mě je ideální situací užít si společnosti blízkých, venku, akcí, protože ty mě nakopávají právě k tomu něco dělat... Jedno by bez druhého nešlo a byla by to celkem nuda. Máte to podobně? :)

It is too much for me. I will have exams at school and now I still think about school. I have many questions in my head. I do my homework. I write on my blog, go work and so on... you know it.  But I have mood for fun, because from trips, friends I have energy for learning.

A teď zpět k experimentování. Mám chuť na barvy, v týdnu jsem si koupila bláznivě barevnou paletku od Freedomu (Budete chtít recenzi???), dnes mám na sobě oranžové tričko a oranžovou rtěnku a cítím se celá, tak nějak veselá... :)

A teď zpátky na oblečení a make-up. Napsal jsem, že mám náladu na barvu, takže jsem si od týdne koupil barevné oční stíny od Freedom a teď mám oranžové tričko a rtěnku a cítím se skvěle.

15 komentářů:

  1. Vypadáš hezky, moc hezké tričko s tím kabátkem. Já bych nejraději zaklapla všechny učebnice a odletěla někam hooodně daleko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj jak uděláš maturu se určitě někam podíváš :)

      Vymazat
  2. To tričko má moc krásnou barvičku. Já bych zase nejradši všechno odložila a dopřála si pár dní klidu a to takového, že bych vůbec nic nemusela. Jinak na tu paletku jsem zvědavá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každý má rád něco jiného :) klid není také špatný, ale u mě je ho teď asi až až, alespoň to tak cítím. :)

      Vymazat
  3. Ta meruňková barvička ti moc sluší! úplně tě prozářila. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Klidně recenzi přidej, taky mám poslední dobou takovéhle experimentovací chutě :D

    OdpovědětVymazat
  5. Rozhodně recenzi udělej! <3 To tričko je krásné! Já už chci pořádné léto! Třicítky a sluníčko! :D A ne tohle pršení a tmu! :D

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chci taky! :-D úplně to samé! :-D už mám pokrk toho počasí... jinak recenzi určitě udělám, jak se k tomu dostanu :)

      Somethingbykate

      Vymazat
  6. Very pretty combination! That top looks wonderful on you!! You always look sooo good in skirts!! Your look fabulous!! Great work Beautiful! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám to podobne, tiez mam teraz chut na farby a experimentovanie :)) Inak to tricko je super :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat