...: Geometrické bikiny/ geometric bikiny

pátek 23. června 2017

Geometrické bikiny/ geometric bikiny

Do těchto plavek ze Zafulu jsem se zamilovala hned na první pohled. Moderní řešení, stylu překřížení, má oblíbená černá barva v kombinaci s dalšími barvami, geometrické vzory. No prostě nádhera, i košíčky s kosticemi se zdály býti super a vše naznačovalo tomu, že je to trefa do černého, protože takový kousek na koupalištích jen tak nevidí. 
 When I saw this bikiny on Zaful, I loved them. I saw modern piece in modern style, my favorite black with other colours and geometric shapes. I thought that this bikiny is amazing.
ZAFUL

Bohužel i když jsem si objednala velikost XL mi vrchní část příliš nesedí, okey nebudu si dvakrát stěžovat, stále jsem z nich nadšená vzorem a tak dále, jen nevím zdali je vynosím i jinam než do bazénu u babičky, nebo zahraničí... (Nejsou mi úplně malé, jen by to chtělo větší...) Ponaučení pro příště, už teď vím, že musím brát o číslo větší. O kalhotkách nemluvím, ty sedí skvěle. :)
Jinak řešení plavek je nejen zajímavé, ale i skvělé, ramínka jsou posouvací, takže si délku ramínek můžete raz dva nastavit tak jak vám to vyhovuje, zapínání sice není na stavitelné, ale sedí dobře.  
I ordered bikiny in XL size and I have problems with bra, because it is smaller for me. I love them, I love their colour, pattern, bud now I know that I have to order bigger size of bra. Pants are okey for me. So I will take my bikiny only to swimming pool at my grandma. But I still like it.:)
Doporučuji pro ty, kteří budou objednávat plavky na Zafulu aby si fakt pořádně přeměřili míry. :) ... Nosíte bikiny, nebo celé plavky?
 So when you order from Zaful, you measure your size. :) Do you wear bikiny?

10 komentářů:

  1. Vypadají moc pěkně a sluší ti. Ty černé proužky dělají ten vršek hrozně zajímavý.

    Your beauty compass

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, ty jsou teda fakt nádherné. Škoda, že ti nesedí trochu lépe, protože takové plavky jsem taky ještě na nikom neviděla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný potisk, i řešení plavek. Já bych se asi bála si objednat plavky z netu, zrovna je si vždy nejraději zkusím v obchodě :)

    OdpovědětVymazat
  4. jej veľmi pekný vzor majú tie plavky :) škoda teda toho, že ti až tak nesedia :/ ja sa preto bojím objednávať niektoré veci lebo neviem sa trafiť do správnej veľkosti

    OdpovědětVymazat
  5. Ja veľmi na takýto typ plaviek nie som a ani farebne mi veľmi nesedia, no vyzerajú aj napriek tomu zaujímavo :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle plavky jsou nádherné, přesně můj styl :-)

    OdpovědětVymazat