...: Muzikanti dětem 2017/ Musicians for children 2017

pátek 2. června 2017

Muzikanti dětem 2017/ Musicians for children 2017

Ačkoliv je to už téměř týden od Muzikantů dětem, ráda bych se k této události vrátila a napsala Vám o ní pár slov. Protože jsem o této události psala na blog již v předchozích letech, už se nebudu vracet k tomu, o čem tato akce je, na co je dobrá a podobně. Pokud vás zajímá více informací a rozhodli by jste se ji v příštím roce navštívit, nebo děti nějakým způsobem podpořit, vše najdete na webové stránce Muzikanti dětem.

Hi at last weekend I was at event which is called Musicians for children. I wrote about this event last year so I don´t write about more information. If you interest in about this event you can see more on this page.

Poetika

Jelikož nás tento rok program příliš neuchvátil, v podstatě nás zaujala jen Poetika a Laura a její tygři a to ještě ne zase tak moc,  rozhodly jsme se to celé pojmout trošku netradičně a spíše strávit náš čas posezeníčkem s pivkem, které fakt bodlo, protože v tom pařáku, jaký byl se to vážně nedalo... 

Because we did not like program, but we only liked a little bit Poetika and Laura and její tygři, we decided that we spent our time with beer in bar. It was really good idea, because it was very hot weather.
Laura a její tygři

Z celého našeho dne/ večera / události / posezení, jsem společně s holkami natočila vlog, který už je pár hodin na Youtube, pokud máte chuť můžete i vy na něj mrknout. Vlog jsme trošku odlehčily a braly s humorem, tak snad to pochopíte a možná se i trošku usmějete. :) 
Přeji všem krásný páteční den, užijte si krásného počasí a především toho sluníčka - i když už polehoučku zachází. 

From our day / evening / event / meeting  we made vlog which I added on my Youtube channel. So I wish you a nice day. :) Bye

3 komentáře:

  1. :-D konečně jsem tě slyšela. Já moc na tuhle a podobnou hudbu nejsem ale věřím že takhle s někým si to člověk užije.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě také moc ne:D, a užije, to jo. Bývají lepší skupiny... :)

      Vymazat
  2. Amazing pictures dear :)


    Caro :*

    http://nilooorac.com/

    OdpovědětVymazat