...: Pozitivní myšlenky/ positive thoughts

pondělí 3. července 2017

Pozitivní myšlenky/ positive thoughts



Říká se, že pozitivní myšlenky přitahují pozitivní věci… spousta lidí kolem mě tomu věří a spousta lidí se snaží jít tímto směrem. Ano může to tak být, sama v to věřím, ačkoliv si myslím, že platí staré pořekadlo „Bez práce nejsou koláče“.  Čím víc se člověk snaží a čím víc se mu jeho snaha vyplácí, tím má lepší myšlenky, tedy ty pozitivní, které vedou k další snaze a štěstí už je téměř nadosah
It is said that positive thoughts magnetize positive things. Many people around me believe it. Yes it is, I believe it, but I think that if you don´t work you have not cakes (it is old Czech saying). When human try  about better things more, he has better thoughts – they are positive thoughts and lucky is within reach of him life.


Nic není zadarmo, ani sláva, ani bohatství ani skvělý život, za vším tím se skrývá alespoň kapka snahy a kdo se nesnaží, nemůže počítat s tím, že mu vše padne do klína… Asi tak bych shrnula dnešní krátký článek.
Nothing is gratis, neither famous, neither rich, neither great life, you have to try about better life.
 Nechci se nějak chlubit, a měla bych to asi zaklepat na dřevo, ale v poslední době jsem ráda, tam kde jsem a až na pár výjimek i v té situaci, ve které se aktuálně nacházím, nic není dokonalé, ale i bez toho člověk může mít radost, nebo alespoň dobrý pocit, že?
I like my life now, I like situation where I am now, I have not every things perfect, but I am happy and I have good feelings. Is it good alright, is not it?

 Joo jinak abych tady jen nefilozofovala, je třeba říct i něco málo k fotkám, které vás celým článkem doprovází. Ráda fotím, to už asi všichni víte a tak jsem zase něco málo vyfotila. V poslední době jsem propadla převážně focení letadel, baví mě si je přiblížit a pozorovat o jaké letadlo se zrovna jedná. A ta první synagoga? Ta je u nás, pěkná že? Jedině škoda, že se tam nachází obchod, místo aby to bylo třeba muzeum, ale jako každá mince má svůj rub i líc, tak i tento případ, takže na druhou stranu je dobře, že se tam obchod nachází, protože je synagoga alespoň nějakým způsobem udržována a nedochází tak k její devastaci.
And now I want say something about my photos in my post. I like photographing – You know it. In last time I photographed airplanes, because I watch on type of airplanes, it is interesting for me. And my first photo is synagogue in our city. It is nice build, but inside is shop. On the one side i tis pity, because it is monument, but on the other side shop is good, because people which work inside maintain build in good condtion.

Toť vše z dnešního filozofického okénka, přeji vám pěkný den, a jak ráda říkám mějte se a smějte se.
 Celkovou sbírku mých fotek naleznete v albu LIFE na blogovém facebooku ZDE.
If you like my picture, you can see more on my facebook HERE.

7 komentářů:

  1. Krásny článok :) Máš úplnú pravdu. Keď myslíme na dobré veci, priťahujeme si ich do života

    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Beautiful images!

    Thanks for sharing your thoughts!

    Andrea.

    Seize your Style

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno, co jsi do článku napsala je pravda :) Fotky máš krásné, ta synagoga je nádherná. U nás byla (je) taky jedna, ale udělali v ní sběrnu kovů a zdevastovali ji :/

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  4. Wow wonderful post, love it! :)
    Maybe follow for follow? :)

    veronicalucy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím s tvými tvrzeními :-) a v té synagoze, nejsou náhodou vietnamci? Taky mě baví koukat na letadla, některé letí i dost nízko.

    OdpovědětVymazat