...: Růže/ Roses

pátek 11. srpna 2017

Růže/ Roses

Mám ráda květiny a především růže. Už jako dospívající slečna jsem dostávala od babičky a dědy kytici růží ke každým narozeninám. Později otěže převzal přítel a vždy mě jimi potěšil on, alespoň ze začátku... Nyní sice růže už od nikoho nedostávám. Jaká škoda! Ale i tak se jimi těším. Na jaře, nebo možná ještě před měsícem jsem si je sama trhala u babičky na zahradě, vždy jsem si ustřihla poupě, dala doma do vázy a měla z něj radost. Nyní, když už růží na zahradě moc není, se z nich těším alespoň na halence.

I like flowers and mainly roses. When I was teenager I got red roses by grandma and grandpa to every birthdays. And when I was older I got roses by my boyfriend. Now I don´t get roses, but I took roses on my grandmas garden.  Because there are not roses now I ordered blouse with roses from Zaful.
Blouse: Zaful, pants: Pepco


 Už během počátku jara se roztrhl pytel věcí s květinovým motivem a to především růžemi. Z počátku mi to připadalo jako strašný kýč a jako blbost cpát kytky všude. Nakonec jsem neodolala a teď si pořídila halenku/ košili s růžemi ze Zafulu. Bohužel jsem z halenky zklamaná, ačkoliv jsem na ni četla přímo na stránce dobré recenze...

During start of spring I saw things with roses everywhere. It seemed like a kitsch. But now I like it and I have blouse from Zaful. Unfortunately I am dissapointed because sleeves are with very bad threads. It is not so pleasant even if I read very nice revievws.
 
Košile vypadá krásně, růžičky drží parádně přišité, ale ty rukávy jsou umělé. To by mně ani tak nevadilo, ale jsou zašité jakousi kousavou nití... Navíc, ale to je moje mínus, mi halenka nesluší tak jak jsem si přestavovala. Brala jsem si větší kvůli poprsí a vypadám v ní lehce jako pytel. :-D Unosím ji, o tom žádná, ale asi můj dvakrát nejoblíbenější kousek nebude, možná tak jeden z nejoriginálnějších. To jo!

It looks perfect, roses stay on their place, but sleeves are plastic... My minus is that blouse is bigger, because I ordered it accordint to my boobs. Because I have problem with blouses in these parties. I think that this piece is one of the most original in my wardrobe.
 
code for Zaful: Zafulxie10 

12 komentářů:

  1. It's such a lovely blouse! Nice pattern.
    Have a nice weekend!

    Kathy's delight

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you. I know. :)
      And you have a nice weekend too.:)

      Vymazat
  2. Taky jsem kytičkovým vzorům podlehla :D Kytky si trhám u babičky, růže, a je to nejlepší! Halenka je moc hezká, sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto kvetinové nášivky sú nádherné, ja osobne vôňu ruží nemusím a to najmä v kozmetike. Na ružovú vodu som si nejaký čas musela zvykať. Škoda tej kvality, možno keby bola trošku lepšia, blúzka by vyzerala úplne inak :/

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  4. Love this ♥


    Saw your blog and thought if you would like to follow each other? Follow me and I'll follow back asap. Let me know what you think. I'd love to hear something from you! :)
    www.cielofernando.com
    FACEBOOK | INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelá košeľa a určite v nej nevyzeráš ako pytel! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na výšivky moc nejsem, ale sluší ti to :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  7. Och, moje obľúbené sú tiež ruže, ale najradšej mám asi kamélie. A margarétky. Mne sa táto móda s kvetinovými nášivkami páči, no sama žiadny taký kúsok zatiaľ v šatníku nemám. A tak trochu mám pocit, že s prichádzajúcou jeseňou tento trend už upadá. :) Ktovie, módu až tak nesledujem, len čo-to občas zachytím. Škoda, že nie si s košeľou až tak spokojná, ale aj to je riziko online nakupovania. Všetko má svoje výhody i nevýhody. :)

    OdpovědětVymazat
  8. blúzka je pekná, veľmi sa ti hodí ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  9. Na věci které bývají aktuálně trendy tolik nejsem ale co se týče těchto nášivek na košilích, moc se mi to líbí a klidně bych si takovou košili i pořídila. Je zajímavá jak má průsvitné rukávy ale škoda že kouše, to je nepříjemné. Mě se nelíbí jediná věc a to je ten uzel dole.

    OdpovědětVymazat
  10. Já miluju nášivky, výšivky, kytičky ♥ Ty rukávy se mi líbí, jen škoda, že jsi nespokojená s tím materiálem. Také nemám ráda kousavé věci, obzvlášť svetry. Nicméně, určitě v ní nevypadáš jak pytel, to si jen myslíš!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná halenka, hlavně se mi líbí to rafinované zavazování vepředu, na kterém já teď trochu ujíždím :-)

    OdpovědětVymazat