...: Back to school 2

středa 20. září 2017

Back to school 2

Tyto články jste mohli vidět na začátku září úplně všude, vlastně i tak trochu u mě jeden na toto téma byl a to s wishlistem. Ale tentokrát to bude jiné, tentokrát to bude opravdu moje doslova Zpátky do školy...
Škola mi začíná už příští týden v pondělí, bude to pátý a zároveň pokud se podaří poslední rok mého studia. Asi jsem blázen, ale na jednu stranu se těším až to všechno skončí a já s titulem hrdě odejdu ze školy. Doufám, že to všechno vyjde a bude se mi dařit, tak jako v předchozích ročnících (teď bych to měla zaklepat na dřevo).

You saw these posts during start of september on many blogs. I write also Back in school post - it was wishlist. But this post will be really about  Back to school.
My school will start next week. If I will be successful it will be my last year on this school and I will get bachelor degree.
Sweather: Gamiss; jeans: Kik, shoes: Sam73, jacket: Primark, backpack: Zaful

Jsem zvědavá na nové předměty, jak mi to všechno vyjde s brigádou, jak se poperu s bakalářkou a jak mi vůbec dopadne praxe. Bude toho hodně nového a i když se těším na spolužačky, doufám, že to uteče jako voda. :)  To víte 5 let jezdit na stejné místo a stále nemít nic, je po těch letech občas ubíjející... i když musím říct, že v některých ohledech občas i fajn. 

 I am really curious about my subjects and about bachelor work and practice. I am looking forward to seeing my classmates, but I am glad that it will be my last year.
K back to school jsem zvolila outfit s batůžkem ze Zafulu, který jsem vám ukazovala právě už ve wishlistu. Vzala jsem na sebe šedou teploučkou, huňaťoučkou bundu z Gamissu, černo bílé sportovní boty, protože jsou pohodlné a k tomu všemu se mi tak nějak hodí. Doplnila to moje "kožená" bunda a šedé kalhoty, které jsem během minulého týdne koupila v Kiku.
Ještě bych chtěla dodat, že k batůžku patří mini kabeka a pouzdro na karty.

My outfit: You can see backpack from Zaful, which I showed you in wishlist. My new lovely sweater from Gamiss, sneakers, new jeans and my "leather" jacket.
I got with backpack mini handbag and bag for cards. 
Zaful
Bohužel fotek se moc nepovedlo opět díky světlu.:(

Chodíte už do školy? Jak vnímáte články s back to school? / Do you go to school? Do you like my post?

8 komentářů:

  1. Držím palce abys to ve škole všechno zvládla. Já už mám školu za sebou a už bych se do ní nevrátila. Jinak outfit jsi zvolila suprový. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ja uzz mam po škole a jak rada bych se ttam vrátila. Byly to skvělý roky. Clovek pak jen s laaskou vzpomíná. I když tehdy jsem proklinala kazdy zkouškovy :D

    OdpovědětVymazat
  3. To světlo v zimě a na podzim je děs no :/ Já taky chci vždy něco hezky nafotit na blog a bohužel to chci pak upravit a je to hrozny :/
    Jinak Outfit je moc hezky :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  4. Budu držet palce, ať ti to vyjde a bakalářské studium úspěšně dokončíš - hlavně bez nervů! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit je super :) Přeju ti úspěšný nástup do školy a držím palce, aby si všechno zvládla :) Mně škola začala už tento týden a upřímně už teď toho mám plný zuby a nějak mi klasicky všechno nejde podle plánu, ale pořád doufám, že mi to nakonec všechno klapne..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Školu mám už týždeň a je to niečo strašné, hlavne môj rozvrh. :D

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. To věřím že je ta doba ubíjející :-) ale věřím že všechno v pohodě zvládneš. Mě vysoká zatím vůbec neláká, třeba někdy do budoucna jo ale zatím jsem tak ráda že už do školy fakt nemusím. Outfit ti sluší, ideální kdy na nějaké stojení fakt člověk nemá náladu a hodí na sebe něco honem rychle... :-)

    OdpovědětVymazat