...: Vodopády Kanchana/ waterfalls Kanchana

čtvrtek 14. září 2017

Vodopády Kanchana/ waterfalls Kanchana

Pravděpodobně jste si všimly během posledních příspěvků z Německa, že mám celkem dost ráda vodopády. Líbí se mi stékající proud vody, šumění, kapičky, dopadající z výšky na skaliska. Tuto lásku k vodopádům a k přírodě jsem asi podědila po své mamce

Hi maybe you saw my posts from Germany and maybe you know that I like water falls.But you don´t know that my mum loves water falls too.

Proč o tom píšu? Během letních prázdnin mi byla nabídnuta možnost vybrat si tapetu od pixers.cz. Jelikož nebydlím ve svém vlastním bytě a ještě nějakou chvíli budu sdílet domov s rodiči a sestrou, rozhodla jsem se výběr tapety přenechat na své mamce. Výběr byl velice těžký. Společně jsme uvažovaly, kam takovou tapetu dáme. Nejvhodnějším prostorem pro tapetu nám přišla koupelna, i když probíhaly zrovna chvíli před objednávkou slevy a my uvažovaly i o tapetě na záchod a malé tapetce do obýváku. No nestihly jsme to a vyhrála právě zmiňovaná koupelna. 
Místo tedy bylo a teď jakou tapetu zvolit?
 Tuto část jsem nechala převážně na ní. Mamka miluje přírodu a nejvíce toužila po tekoucí vodě s okolím lesa, jenže takových tapet tam bylo nespočet a proto výběr trval nejméně 14 dní, než nám všem společně padlo oko právě na tu, která vás provází celým článkem.

Why I write about this? Because during summer months I got offer from pixers.cz to choose my own wallpaper. But because I don´t live in my own flat and I share rooms with my family, my mum have choosen wallpaper.  It was not easy, because on pixers.cz are many amazing wallpapers and we also sought place for our wallpaper.
Koupelna před/ bathroom before
Jedná se o foto tapetu s vodopádem Kanchana v hlubokém lese.
Foto tapeta je samolepicí, vybrali jsme si ji z toho důvodu, že aplikace na zeď je poměrně snazší než s lepidlem, ale i takové tapety můžete na pixers.cz najít. Záleží na vás, co preferujete a kolik penízků chcete do tapety vrazit. 

We have choosen wallpaper with waterfalls Kanchana in deep forest.
Photo wallpaper is self-adhesive. We have choosen this, because sticking wallpaper is easier, but on pixers you can find wallpaper also with glue.
Pixers doporučuji. Domluva je rychlá, foto tapeta vypadá vskutku opravdově, až tak, že máte pocit, jakoby jste u vodopádů stály a voda padala z té výšky na ty skaliska...
Pokud  vás tapeta zaujala a chtěli by jste se mrknou na další, stačí kliknout sem na Pixers-Nálepky na stěny, kde najdete podobné tapety, jako je ta moje.:) 

I recommend pixers for quick agreement and good quality of photo wallpapers. It seem that you are staying before waterfalls and you are listening fall water.
If you check this page and you like this wallpaper you will click on this Pixers- wall stickers.
Jinak musím se omluvit za fotky koupelny, není moc foto genetická a je docela nudlovitá.  ještě bych chtěla dodat, že je možnost při koupi tapety vybrat si dárek zdarma navíc. Dárek je vám nabídnut při objednávce, já zvolila řezací nůž.:)

7 komentářů:

  1. Tapetu sis vybrala nádhernou, vypadá opravdu reálně :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná tapeta, my máme koupelnu kde jsou klentby a na tapetu tam místo opravdu není. Já taky miluji vodu, zato moje mamka ne :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Wau, krásna tapeta, veľmi sa mi páči. :)

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Tapeta vypadá moc hezky. Taky mám od nich obraz a stále je nádherný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tapeta vypadá moc hezky. Taky mám od nich obraz a stále je nádherný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. tak to je teda naozaj úžasné a skvelé a verím, že to mamku potešilo a tapeta sa jej páči! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat