...: VALENTÝN/ Valentine´s Day

středa 6. února 2019

VALENTÝN/ Valentine´s Day

Již za několik dní bude svátek zamilovaných a ačkoliv my s přítelem, tento svátek moc neprožíváme, ráda bych vám přinesla pár romantických typů, kterými by jste si mohli Valentýn zpestřit. 

For a few days will be Valentin, and although me and my boyfriend don't celebrate this day , I want show you tips for this lovely day.

ROMATNICKÝ VEČER VE DVOU /Romantic evening/

Miluji, když si s přítelem uděláme krásný a pohodový večer ve dvou, koupíme si lahvinku vína, nebo jiného šumivého vinného nápoje, jako je například prosecco, pojídáme chipsy, či jinou pochutinu, uděláme si večeři, mísu sýrů, či jednohubky a pustíme pěkný film, myslím si, že i tato u některých párů běžná relaxace by mohla být pro někoho skvělým typem, jak si udělat domácí večer trochu hezčí. :)

I love when we make a nice and lovely evening with, we buy a bottle of wine or other sparkling wine such as prosecco, we eat potatoes chips or other snacks, we make dinner, or variete of cheeses  and we  watch nice movie , I think that evenings like this day are for some couples normal, it could be a great way for someone to make a home evening a bit nicer. :) 


VÍŘIVKA PRO DVA /whirlpool for two/

Před několika lety jsem sháněla skvělý dárek k Vánocům, ačkoliv mi to příliš nejde, pokouším se vždy alespoň o trochu originální dárek. Pro ten rok jsem se rozhodla pro poukaz pro dva, pro mě a přítele na vířivku. Na slevomatu jsem našla dvě hodiny vířivky se saunou pouze pro dva v hotelu Avion v Brně, v té době stál poukaz kolem 1000 korun a dokonce jsme si za rezervovali vířivku v období Valentýna, bylo to skvělé, měli jsme soukromí, mohli si dvě hodiny užívat pohody, bublinek a teplíčka v chladném únorovém měsíci. :)

A few years ago I sought a great gift for Christmas, I try every year think up original gift and that year I decided to buy a voucher for two, whirlpool for me and a boyfriend. At the one czech portal  I found two hours of whirlpool with a sauna only for two at the Avion Hotel in Brno, at that time was a voucher around 1000 crowns and we even booked for a Valentine's Day. It was great, we had privacy, we could enjoy two hours comfort, bubbles and warmth in the cold February month. :) 

https://slevomat.sgcdn.cz/images/t/944x472c/88/28/8828980-c687ad.webp

PRODLOUŽENÝ WELLNESS VÍKEND /wellness weekend/

Jelikož se mi moc vířivka líbila, toužila bych například po prodlouženém víkendu v zasněžené krajině, v krásném pokoji, s bazénem, wellness rozmazlováním, skvělou večeří a možnosti vyrazit do okolí za procházkou, či dalším vyžití... Odpočinout si, užít si jeden druhého a volna, i takový tip na Valentýna může být fajn.

Because I liked whirpool, I would like to spend a long weekend in a snowy countryside, in a beautiful room, with a pool, pampering wellness, a great dinner and the opportunity to go out for a walk and enjoy relax. 

https://slevomat.sgcdn.cz/images/t/944x472c/86/69/8669320-467fee.webp

DÁREČEK OD SRDCE /gift from love/

Pod tímto bodem mě napadá snad cokoliv, co vám cvrnkne do oka, od sladkostí, přes plyšáky (jo i těch je spousta všude), přes vyrobené věci, či upečené zamilované dortíky, muffiny a podobně, v tomhle bodu se meze nekladou a záleží jen a jen na vás, co druhé polovičce za překvapení vymyslíte.:)

Below this point, it can be everything. I image for example gift from love like a chocolate, creative things, cooking, baking and so on...  


Obrázky: slevomat.cz a pixabay.com

Do komentářů mi můžete napsat, jakým způsobem budete tento rok slavit Valentýna vy a pokud nebudete, tak můžete se zmínit i pro ostatní také romantickými typy. :) Budu se těšit!

How will you spend this lovely day? 

12 komentářů:

  1. V té vířivce by se mi moc líbilo. Krásné tipy. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. juj tú virivku a welness by som hned brala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je hezké si udělat hezký večer, taky ho plánuji. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Thanks for the beautiful post!
    Have a nice day)

    OdpovědětVymazat
  5. Zajela bych někam do welnessu, ale kvůli zdravotním problémům teď nesmím, takže to vidím tak, že asi něco upeču a snad mi přítel dá aspoň kytku, no:D

    OdpovědětVymazat
  6. My letos jdeme s přítelem na večeři, takže nám bude láska procházet žaludkem :D :) Hezké tipy :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  7. Great ideas for Valentines Day Love them Beautiful images babe xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2019/02/breathe-in-breathe-out.html

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle svátek jde úúplně mimo mě :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Všechno to vypadá krásně! :-) Moc hezké tipy, to mi připomíná, že se s přítelem pořád bavíme o vířivce, mohla bych ho překvapit. :-)

    OdpovědětVymazat