...: Princezna? Dáma?/ Princess? Lady? - hezke-saty.cz

středa 17. února 2016

Princezna? Dáma?/ Princess? Lady? - hezke-saty.cz

Jelikož je plesová sezóna v plném proudu, jako správná mladá dáma bych chtěla vyrazit do společnosti a vzít si na sebe ty nejhezčí šaty abych všechny kolem oslnila a jelikož sama moc eshopů neznám a v obchodních domech typu Olympie, Vaňkovka je hledání šatů na dlouhé hodiny, nechala jsem si poradit od mé kamarádky, kde bych mohla najít nějaké krásné šaty. Barča mi poradila ať mrknu na facebookovou stránku hezke-saty.cz . Říkala, že právě zde, kdysi hledala šaty na maturiťák tak ať se tam po něčem podívám, že se mi nabídka zcela jistě zalíbí. Ne eshopu naleznete různé variace šatů ač už dlouhé večerní či společenské, krásné známé koktejlky (teď jsem si vybavila Julii Roberts v Pretty woman), nebo elegantní letní šaty. Šaty se dále dělí dle příležitosti, na které si je chcete obléci, například na maturitní, které by se Barči hodily před pár lety. Co mě asi nejvíce zaujalo na eshopu, ačkoliv jsem to nehledala, je že nabízí šaty také pro miminka a těhotné ženy. 
A co k šatům a mému vysněnému plesovému outfitu za jisté patří? Správně padnoucí, neviditelné prádlo... 

a hlavně doplňky, do čehož zahrnuji především kabelku, kam jinam dát věci typu klíče, peníze a možná nějakou tu rtěnku, či parfém? Do správně zvolené kabelky. Takové která se perfektně hodí k šatům a nejlépe nepřekáží v zábavě a nejlépe s řetízkem (ano jsou i kabelky, které řetízek nemají). Mimochodem právě jsem se zamilovala do této: 

 Úchvatná, že? Ty peříčka doplněná stříbrným zdobením a hlavně to zapínání.... Na ní bych mohla oči nechat
Poslední dobou dost sleduji Království (Reign) a často obdivuji, šaty které královna nosí, na eshopu jsem hledala především takové, které jsou podobné těm jejím a našla jsem právě tyto a zároveň si vytvořila dokonalý outfit. Co myslíte? 


A k tomu šál....
A kdybych si měla vybrat z koktejlek, zvolila bych tyto v béžové barvě, líbí se mi nejen barvou, ale i  rafinovastí výstřihu.

Jak se Vám článek líbil? Chodíte na plesy? Máte už svůj dokonalý společenský outfit, nebo stále hledáte to pravé? 

English: 
It is post about czech eshop with dress for ball.  Do you like this? Official webside is here,
Do you go to ball?  Do you have your perfect outfit, or are you still looking for it?  

7 komentářů:

  1. já miluju šály, nosila jsem je i do tanečních, mimochodem - fakt dobrej blog!! :)
    www.plesatazpevacka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já šál měla akorát k plesovým na prodlouženou, ale moc dobrý nebyl :-D. Ale to už je pár let zpět... Děkuji, to mi ještě nikdo neřekl/nenapsal. :)

      Vymazat
  2. Beautiful outfit picks. I love the headband!
    ~Lili
    www.thefashionsalt.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky (:
    www.danielainthelibrary.com

    OdpovědětVymazat