...: Shrnutí Velikonoc... / My Easter

pátek 1. dubna 2016

Shrnutí Velikonoc... / My Easter

Velikonoce celkově moc nemusím, byly doby, kdy jsme pekly doma perníky a všechno dělaly už dopředu, nikam jsme nechodily a "těšily" se na pondělí a koledníky, občas chodívaly do kostela... teď to bylo všechno jinak. Se sestrou jsme se rozhodly spát a neotevírat a neřešit... I přesto jsem se dala v sobotu do pečení beránka, z kterého mám stále blažený úsměv na rtech... Do kostela se nešlo a v neděli jsme šly na tradiční velikonoční zábavu, která opravdu stála za to.Tančila jsem jak bláznivá, falešně zazpívala pár tónů a pokecala s lidmi, kteří mi chyběli...
Velikonoční pondělí jsme strávila unavená, ale veselá. Otevírala jsem a pak se slunila s kamarády na lavičce a vyhlížela další mrskáče. Bylo nám takové teplo, že jsme ještě odpoledne jeli k rybníku mimo město a naivně jsme si mysleli, jak to bude úžasný válet se na dece a opalovat se.
No nebylo. Výlet to byl sice pěkný a pěkné bylo i moje řízení (díku dík), bohužel nás vítr zklamal a docela nás otrávil. Večer jsme společně strávili u našich oblíbených prciček, ano jsme hrooozně zkažení :D.

I don´t like easter, it was time when we baked gingerbread, we went to church and so on... but not now. Me and my sister decided to sleep and not open the door. Despite of  I baked lamb on Saturday, on sunday we didn´t go to church, but we went to traditiona easter party. I danced so crazy and I sang so falsely and was talking with the people that I missed ...
I spent Easter Monday tired but cheerful. In the afternnon we went to the pond. 
It is to late, but I wish you happy Easter guys. 





 Článek jsem psala již v úterý, bohužel kvůli škole se mi nepodařil dříve přidat... vzhledem k tomu, že mám od příštího týden praxe bude víc času a můžete se těšit na další recepty, outfity a kosmetické a jiné články. :) Hlavně bude shrnutí března. ;)

4 komentáře:

  1. Skvelý článok ! Veľkú noc takisto moc nemusím, plánovala som, že aj s rodinou pôjdeme na výlet, no nakoniec sme boli všetci chorí a pekne si to vyležali v posteli !
    NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já byla také nemocná, ale jen pátek a sobotu... pak jsem musela být doma. :) Tak třeba za rok na ten výlet pojedete. :)

      Vymazat