...: Lětěli jste letadlem?/ Did you fly by airplane?

čtvrtek 9. listopadu 2017

Lětěli jste letadlem?/ Did you fly by airplane?

Letadlem jsem letěla pouze jednou a stále vzpomínám. Před odletem byly moje pocity ohledně tohoto dopravního prostředku různorodé. V hlavě jsem si promítala všechny možné katastrofy, ale i fotografie přenádherných oblak a míst z vrchu. Byla jsem zvědavá, co mě čeká.
Ačkoliv z počátku letadlo trošičku zacukalo, po vzlétnutí mě čekala nádhera, bílé mráčky všude na dohled, Alpy, moře. Nádhera! Od té doby jsem už neletěla, nebyla šance, finance a tak dále. Nicméně určitá touha/ láska/ vzpomínky ve mně zůstávají doposud. Možná proto dost často fotím letadla... 
Dnes bych vám ráda ukázala pár fotek, nejedná se o žádný random článek - ten třeba jindy, ale o věci, které mě zaujaly. 

I flew by airplane only once and I still remember. I had mixed feelings. I thought about accidents, but I thought about nice view. I was curious. It was amazing. White clouds, Alps, sea.I did not flew by airplane from this time, but I like airplanes so I take a photos of them. Today I show you a few photos - it is not random post.


Pár fotek podzim/ a few photos of Autumn... 
Letěli jste někdy letadlem, jaké jste měli z letu pocity? Líbí se vám létání?? Pokud jste neletěli, chtěli by jste?
Did you fly by airplane? Do you like this? Or do you want fly by airplane?

13 komentářů:

  1. Ja som letela uz niekolko krat, ale stale sa pocas toho neskutocne bojim a prezivam cisty stres 😄

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky! hlavně ty Měsíce jsou přímo okouzlující! Jinak k tomu lítání.. já dřív lítala moc ráda a úplně bezestrachu. celkově jsem byla tak nějak bezestrachu ve všem :D ale co jsem starší tak si všímám že mám víc a víc obav a dva poslední lety mi byly vážně hodně nepříjemný.. nevím kam to pujde dál a rozhodně tě nechci nějak strašit.. jen vlastní zkušenost s tím, že se ten názor na létání může sám od sebe úplně změnit.
    Herb Theory

    OdpovědětVymazat
  3. Thank you for visit to my blog ;)
    I follow your blog - it's great place! :)

    https://elenabienvenido.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  4. Letadlem jsem letěla už víckrát a tenhle dopravní prostředek k cestování miluji :) celkový proce, jako je čekání při odbavovaní, atd. si nesmírně užívám :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem letěla letadlem poprvé když mi bylo 18 a ještě k tomu sama :-) Nikdy jsem nepřemýšlela nad tím že by letadlo mohlo spadnout, spíš jsem měla strach aby mi nebylo špatně(dost často mi bývá špatně například v autě). Prostor uvnitř letadla mi přišel hrozně stísněný, na to nezapomenu. Jinak letadle jsem letěla nezpočetkrát, někdy to musím spočítat. Fotky jsou nádherné, líbí se mi jak lze rozpoznat o jakou jde společnost i typ letadla, to je super.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  6. Letadlem jsem letěla už několikrát. Bylo to super, ale za každým jsem se hrozně bála a přála si aby jsme doletěli v pořádku. Jinak moc pěkné fotečky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Hey dear, the post is great! Very interesting! I did flew and I love to do it, it's amazing feeling! I'm following you for sure! <3

    I'm new on Blogger, there's my 1st blog post: chiccappuccino.blogspot.rs

    Kisses,

    Aleksandra

    OdpovědětVymazat

  8. Cool idea!
    I follow you. Do you like to follow me back?

    I wish you a great weekend.
    Best regards,
    Catherine
    Here's my blog

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem letěla asi jen 4x, ale naprosto to miluju. Kdybych mohla létala bych objevovat furt :D
    Ty podzimní fotky jsou krásné :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  10. Já letěla poprvé ve 12 letech a naposledy před pár měsíci. Musim říct, že první zážitek z létání byl hrozný, ale když jsem letěla před nedávnem, užívala jsem si to naplno! Byl to krásný pocit :-)

    OdpovědětVymazat
  11. ja som teda veľakrát neletela, ale vždy som si let užila a nemala žiaden stres ;)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem zatím letěla jen jednou a pamatuju si, že mamka byla strašně moc vystresovaná a přenesla to i na mě, a tak jsem si let moc neužila.. Teď razím zásadu, že tam, kam dojedu autobusem, jedu autobusem, i kdyby cesta měla trvat celý den :D Létání mě moc neláká :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat