...: Vánoční dekorace/ christmas decoration

středa 6. prosince 2017

Vánoční dekorace/ christmas decoration

Dnešní článek bude trochu jiný, netradiční. Když se blíží ty Vánoce, rozhodla jsem se vám ukázat moji vánoční dekoraci, koledy a celkově vás třeba i trošičku inspirovat. Vánoce miluji a také miluji všechno "to kolem", vánoční trhy - na které se teprve chystám, vánoční rozsvícení, punč, svařák, cukroví, dárky, ozdoby, koledy a celkově dekoraci s vánoční tématikou. V mém článku tdy uvidíte nejrůznější kousky od receptů, které jsem si sama sepsala, po svíčky, hrnek a tak dále. 
Pokud se vám článek bude líbit a láká vás více vánočních kousků, můžete mrknout třeba na  mé video, které přikládám dole
 Ještě než vás zasypu obrázky, ráda bych zmínila, že většina věcí bude pocházet z Penny marketu a Kauflandu. Nejedná se sice o obchodní řetězce, zaměřené na dekoraci, ale právě zde lze najít občas super kousky za pár kaček. Chce to jen vychytat a jít včas. :)

This post is different from other post. It will be Christmas, so I decided that I want show you my christmas decor, christmas carols and I want inspire you. I love Christmas and I love everything around Christmas. Christmas tree, packets, decoration, hot vine, punch, christmas markets and so on. In my post you can find candle, cup, christmas carols, stickers and so on... If you will like my post, you will able to watch my vlog under text. In my vlog is more decoration than in my post.
Many things is from Penny market and from Kaufland. Because in these shops you can find sometimes original pieces for a bit money. 

Recepty z Penny 1KČ/ Recipes from Penny market 1CZK
  

Vše Penny market, méďa a strome za 10 KČ a Radnice za 39 KČ / all from Penny market
Yankee candle 65 korun z Krámku u Marušky, k dostání i na yankeesvicky.cz/ candles are from shop by Marry  or you can buy it on yankeesvicky.cz
 Koledy jsem dostala jako dárek k čokoládě před x lety, nálepky na dárky z Top drogerie, svíčka Primark/ Christmas carols I got like a prezent with chocolate, stickers are from Top drugstrore and candle is from Primark
 Betlém pravděpodobně z Bauhausu, nebo z Kiky, stromek???/ Bethlem is probably from Bauhaus or Kika. Christmas tree - no name.
Svíčka z Nanu - Nana; candle from Nanu - Nana
Matcha čak z bioprodutku, ale také na matchatea.cz a hrnek z Pepco/ matcha tea from shop with bio products, but you can find it on matchatea.cz and cup is from Pepco
 Knihy Dobrovský/ books of Dobrovsky - christmas carols
 Vánoční recepty z internetu - hand made/ christmas recipes from internet


7 komentářů:

  1. Jeee, ty vosky musí krásně vonět. Hrozně se mi líbí radnice, méďa i stromeček. Koupila jsi to za super cenu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Juuuu miluji Vánoce. Já si teď objednávala vánoční vosky od Doodies. A prostě wau, to jsou dokonalé vůně a za pár korun.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, ten domeček/kostel se mi líbí nejvíce ♥

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  4. Beautiful decoration. I love Christmas time! :)

    Kathy's delight

    OdpovědětVymazat
  5. Great decoration. CHRISTMAS is my favorite time of the year...
    Xoxo from Portugal

    marisascloset.blogspot.com

    New look on the blog

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi pekné :) Yankee Candle milujem, majú nádherné vône a niekoľko voskov a sviečok mám doma aj ja :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  7. Dekorácie mám všeobecne rada a keď sú ešte aj s vianočnou tématikou...to je vražedná kombinácia pre mňa :D Milujem to naozaj. :) A ty máš veľmi pekné dekorácie. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat