...: Drogérkové novinky/ news from drugstores

úterý 24. července 2018

Drogérkové novinky/ news from drugstores

Ahoj v dnešním článku vám ukážu drogérkové novinky. Proč drogérkové a ne kosmetické??? Z jednoho prostého důvodu, dnes nepůjde pouze o kosmetiku jako takovou. :)
Doufám, že se vám článek bude líbit a pokud budete chtít, můžete se podívat na video, které přidám pod text na konec článku.
Vzhledem k tomu, že se blíží dovolená, potřebovala jsem opalovací krém. V Těte jsem sehnala v akci tuto dvojku i s mlékem po opalování. Cena byla 119 korun. :)

Hi in today article I show you my news from drugstores. Why news from drugstores and no cosmetics news? It is simple, I do not show you only cosmetics like that. I hope you like my article and if you want to watch my video, which I add under my text.
Because it's going to vacation, I needed the milk with a protect factor before sun. It is from Teta drugstore. I bought this milk with after sun burning milk for 119 CZK.


V Tetě jsem si koupila také náplasti a Alpa gel po bodnutí, který je důležitý při výletech do přírody. Mimo jiné jsem koupila malý balea šampón 3 v 1, který je skvělý jen tak do kabele. :) A ano je pánský... není pro mě.

In Teta drugstore I also bought plaster and Alpa gel after sting, which is important thing when we go to nature. By the way I bought small Balea shampoo 3 in 1, which is super thing to bag. And yes it is for men, it is not for me.
Poslední kosmetické novinky jsou od mé sestřenky, které jsem si o ní koupila za symbolickou cenu. Jedná o makeup od Rimmelu, konturovací paletku, dvě podobné rtěnky a jednu od Freeman a druhou z Primarku.

The last pieces are by my cousin, which I bought by her for a symbolic price. It is makeup by Rimmel, conturing palette, two lipsticks. One lipstick is by Freedom and the second is by Primark.
Co jste si v poslední době koupili vy??? Pokud se podaří utrhnout si kousek času, chtěli by jste článek o tom, co si beru na dovolenou? (ALE nic neslibuji, mám v plánu ještě pár článků a nevím jak mi vyjde čas) 

What did you buy in last time??? 

9 komentářů:

  1. Astrid je fakt super. :) Rimmel makeup velmi ráda používám. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ten gel po bodnutí hmyzem jsem taky měla, ale za mě nic moc. Též jsem se na něj spoléhala někde na výletě. Jinak článek s tím, co si bereš na dovolenou klidně udělej, ráda si ho přečtu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám moc ráda. Dřív jsem tedy spíše preferovala Fenistil,ten je o něco lepší, ale za tu cenu je gel moc fajn :)

      Vymazat
  3. Super, zaujal mě ten gel po bodnutí, nemám ráda štípance :D já jsem si koupila naposled dvě plátýnkové masky v DM za pár korun, protože je mám nejradši :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně leží plátynková od Vánoc ve skříni a nemůžu se k ní dokopat :D Měla bych ji zkusit abych mohla zkoušet i jiné, třeba ty z DM. Dík za typ.:)

      Vymazat