...: NEW IN/ THE LAST 3 MONTHS

neděle 23. listopadu 2014

NEW IN/ THE LAST 3 MONTHS

Ahoj, ještě pořád jsem nemocná a ještě pořád se ne/nudím, proto pokračuji v tom, co jsem započala. Opět se vracím s něčím zcela novým pro mě a to s NEW IN ( oblečení + doplňky). 
Za poslední tři měsíce jsem neměla příliš času na nákupy, věnovala jsem se spíše škole, rodině, brigádě a samozřejmě mému přítelovi <3. Z tohoto důvodu jsem obohatila svůj šatník jen pár kousky oblečení a doplňky. (pár - ehm proti tomu, kolik jsem toho kupovala dříve :D )

Hi, I'm still sick and still bored. Therefore, I continue in there, where I ended up. I try to write new articles about new things.

This article is about new clothes and about new jewels and so on...

1. ZÁŘÍ / September
Protože jsem vysokoškolačka, měla jsem v září ještě prázdniny a pokračovala v dovolenkování. Začátkem měsíce (přesněji druhý týden v září) jsem byla v Chorvatsku s babčou a dědou. Jako každý rok jsme navštívili ty 'známé' chorvatské tržnice a jako každý rok jsem neodolala a musela jsem si něco koupit. Tentokrát mě zaujaly hodinky - říká se tomu vintage hodinky?, po kterých jsem prahla už v Česku a jelikož jsem měla ještě další peníze rozhodla jsem se pro koupení batůžku, který jsem si hned zamilovala kvůli sovičkám.

Dále jsem si zakoupila tašku/kabelu přes rameno.Tuto kabelu mi po telefonické dohodě (volala jsem z Chorvatska) zakoupil taťka. 

 Cena hodinek/ prise for watches: v přepočtu kolem 350 korun (CZK)

Cena za batoh/ price for backpack: v přepočtu na naše něco mezi 400-450 KČ (CZK)



Cena Tašky/ price for bag: 699 KČ (CZK) - Deichmann

2. ŘÍJEN/ October

Pomalu začínal podzim, počasí bylo horší a začalo přituhovat (to se dalo čekat... :( ) a protože jsem hrozná zmrzlina, potřebuji na nohy a na ruce teplo (v kozačkách mi bylo až moc velký teplo), rozhodla jsem si zakoupit nové boty. 

Další věci, kterou jsem si tento měsíc zakoupila - přítel koupil, je peněženka. (předešlou jsem ztratila...)


 Cena za boty/ price for shoes: 699 Kč (CZK) - Deichmann



Cena pěněženky / price for purse: myslím, že 399 KČ (CZK) - Deichmann

3.LISTOPAD/ November (someone say MOVEMBER)

První co jsem si zakoupila byly šaty, na které mi předchozí měsíc nezbyly peníze.(ty jsem si zakoupila u nás ve městě)

Dále moje nákupy pokračovaly v Jihlavě... Jelikož jsem v Jihlavě dělala hostesku (o tom jindy), procházela jsem po náměstí a okolních uličkách a dívala se nejen po lidech, které jsem musela oslovit, ale také po výlohách (Kdo by si nevšiml výloh, když prochází...). Proto jsem se po práci rozhodla jít do jednoho obchodu a zakoupit úžasné rukavice (hodně pohodlné, teplé, měkké, ale gumička se rozpadá.. - 'kvalita'). Po té jsem zašla do city parku a protože mi autobus měl jet až za 2 hodiny, Obešla jsem i zde pár obchůdků a padlo mi do oka  triko z GATE a řetízek z GATE.

Poslední věcí z oblečení, které jsem si zakoupila je čistě černý rolák. Je z příjemného materiálu, je v něm teplo a i přesto, že mi je větší, jsem ráda, že ho mám! ;)

Cena za šaty/ price for dress: 350 KČ (CZK)

Cena za rukavice/ price for gloves: 99KČ (CZK)

Cena za triko/ price for t-shirt: 248 KČ (CZK) - GATE


Cena za řetízek/ price for chainlet: asi 120 KČ (CZK) - GATE

Cena za rolák/price for polo-neck: 225 KČ (CZK) - CaA


Sice jsem psala, že je rolák poslední věcí, kterou jsem si koupila, ale není to tak úplně pravda. 
Zde jsou poslední dva kousky z NEW IN. 

Cena/ price for this: 29 Kč (CZK) - Pennymarket


Cena žádná - tuto čepici získal přítel za objednání několika panáků Jamesona. (No price - it was gift for dtrinking Jameson)


2 komentáře:

  1. great post!!!
    compliments... Do you follow me: http://www.newyorkparigimilano.blogspot.it/2014/11/pink-is-new-black.html#more

    OdpovědětVymazat