...: Laky na nehty/ New nail-polish

úterý 27. ledna 2015

Laky na nehty/ New nail-polish

Ahoj,
dneska začínám zlehka a to přidáním postu o mých nejnovějších úlovcích v rámci laků na nehty. Na instagramu sleduji fashionedvine a strašně moc se mi líbí různé kreace na nehtech. Proto jsem neodolala a musela jsem si nakoupit nové laky plus další věcičky, abych se také mohla o něco pokusit.

Hi, 
today I add post about my nail-polish and so on... I follow fashionedvine on instagram and I love their (her or his)  creation on nails. Therefore I decided to buy new things for nails. 






Šablony pro francouzskou manikuru, magnetickou tužku, bílý lak od essence a modrý lak  jsem zakoupila v Rossmanovi (nejméně jsem spokojená s tím modrým, vypadá krásně, ale na nehtech je skoro průhledný, čekala jsem, že bude sytější a vypadat lépe...). Zbylé tři laky - červený, černý a bílý jsem zakoupila v DM drogerii. (červený lak je boží, parádně drží a neloupe se, když o něco zavadím).

Thin white nail polish, blue nail polish, nail templates and a magnetic pen I bought in Rossman (I don´t like blue nail polish - it´s too transparent) The other things I bought in DM drugstore. (I love red nail polish!)


3 komentáře:

  1. Colorama laky jsou nejlepší!
    Ta červená společně s bílou by vypadaly nádherně... tyhle odstíny mi chybí.
    Taky na IG sleduju pár slečen, které to s laky vážně umí, ale osobně se do takových výtvorů nepouštím. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj jsou, mám sice zatím dva, ale fakt drží perfektně :), já jsem něco zkusila, ale zatím to nedopadá něják moc dobře :D ale třeba se jednou zadaří

      Vymazat