...: Faith, hope, love t-shirt/ moje nové tričko

úterý 17. března 2015

Faith, hope, love t-shirt/ moje nové tričko

Ahojky,
pamatujete si článek na téma "Vytvoř si své triko"? Ano, tak to je pak tento článek přímo pro vás. Jedná se v podstatě o pokračování.... 

Jak jsem již psala v minulém článku, měla jsem možnost vytvořit si vlastní triko, s nabízenými motivy a nebo vlastními. Vybrala jsem si nabízený motiv a to nápis:  faith, hope a love.

Faith - víra, je v momentální době pro mě velice podstatná, kdyby člověk nevěřil, ničeho by nedosáhl, víra nám dává sílu splnit si svoje sny. Víra je důležitá ať už je smyslem naší víry cokoliv. 

Hope - naděje, "Naděje umírá poslední.".... Jsem člověk co věří v naděje, podle mého názoru vždycky je tu, at už je velká, nebo malá. Naděje existuje... 

Love - Láska, věřím v lásku, láska je všude mezi námi, ať už má jakoukoliv podobu: láska ke zvířatům, rodičům, k partnerovi.... Láska je "věc", která nás všechny naplňuje, bez lásky by byl svět prázdný. Jen u lidí se nesmí láska přehánět, pak se ztrácí hodnota, ale to už je jiný příběh.... 

Po dovytvořeni trička, jsem potvrdila zásilka na emailu a nechala jsem si ho poslat. Komunikace se zástupcem shirinatoru.cz proběhla opět velice rychle a bez problémů. Tričko bylo schváleno a šlo do výroby a dneska mi došlo (ještě dřív, než mi bylo psáno :) )

Tričko je z příjemného materiálu, což se dalo čekat, když je ze 100% bavlny. S velikostí mám malilinkatý problém, mám normálně velikost L, objednala jsem XL a sedí tak akorát... možná bych snesla ještě větší. :)

Pokud by jste i vy chtěli si vytvořit podobné triko, neváhejte! ;) Já byla moc ráda za tuto příležitost a šla bych do ní znova.

Odkaz pro vytvoření trička najdete zde. :) a fotky outfitu, jehož hlavním prvkem je právě ono nové triko přikládám níže. Doufám, že se vám můj outfit bude líbit ;)

BTW: dnešní den byl super, strávila jsem ho v přírodě, fotili jsme a učila jsem se opět řídit. :) 

Hi guys,
I add new outfit with my new t-shirt from shirtinator.cz. 
Photos are from nature in Netin (village in Czech Republic)








earrings - magazine Top Dívka, shoes - NewYorker, pants - Takkofashion, watches - GO, blazer - Vero moda, t-shirt - http://shirtinator.cz

Jo a aby toho nebylo málo, tak tady se můžete podívat na můj super výkon ve zpěvu! :D

If you want see my singing, you can watch this.


4 komentáře: