...: my first wishlist

úterý 24. března 2015

my first wishlist

Jelikož jsem nemocná a moc a moc se nudím, rozhodla jsem se vás spamovat :). Doufám, že mi to nebudete mít za zlé O:). Taková angína není nic příjemného s čím by se dalo lítat po venku a věnovat se jiným aktivitám. Takže mi nezbývá nic jiného než spát (a to mi přijde jako zabitý čas, i když jsem fakt už unavená), koukat na filmy/ seriály - sjíždím momentálně Hvězdnou bránu, a nebo psát články pro vás. 

Zabloudili jste v předchozím odstavci? Nezoufejte, stejně o nic nejde, jen o výlevy nehorázné nudy...

Dalším mým příspěvkem je úplně můj první wishlist, který jsem tvořila tak nějak během dopoledne, nebyl to nic těžkého, pouze projetí mých záložek a google obrázků :). 

V mém wishlistě můžete vidět různorodé kousky, které bych si chtěla pořídit, kromě věcí z Bonprixu, jsou to věci spíše orientační, ne že bych je vyloženě viděla - nemám čas brouzdat po obchodech, škola atd. mě omezují až až :'(

Snad se vám můj první wishlist bude líbit! A pokud se vám něco nebude zdát, klidně napište, v příštím wishlistu to zajisté opravím O:)

Hi,
I´m bored... So I decide that, I add next post with my first wishlist. 

I have pictures by bonprix.cz and other are from google.cz. 

I didn´t go to shops, but I have some idea about things what I want for spring, maybe for summer.... 

I hope that you like my wishlist and If you got some problem with this, you can write and I correct this in next wishlist. 



 1. OBLEČENÍ Z BONPRIX.CZ/ Clothes from bonprix
Motorkářská bunda, Zelená mikina s nápisem HAPPY, Růžové lodičky
Biker jacket, Green sweatshirt HAPPY, pink heel shoes

 
-když jsem uviděla tuto bundu, zamilovala jsem se, je pro mě ideální kombinace kůže a džínoviny, nosila bych ji buď ke koženým kalhotám, nebo k tmavě modrým džínům.
- ačkoliv boty na podpatku moc nenosím, do těchto bych šla, jsou mi prostě sympatický, super barva a podpatek vypadá pevně, což se hodí pro nemehlo jako jsem já :)

KABÁTKY/ Coats

Jsem milovnicí jarních kabátků, i přesto, že vlastním jen jeden! A protože ten můj je nadmíru pohodlný a stylový, chtěla bych další :)

KARDIGAN/Cardigan

Kardigan s koženkovými rukávy jsem chtěla už tak před dvěma měsíci. U nás byl k sehnání u větnamců... Ale nebyl čas a ani penízky si ho pořídit, takže bych to chtěla napravit a jakmile nějaký uvidím, neváhat a koupit. Skvěle se hodí k riflím a bílému triku, nebo i černému. Jednoduché, ale pro mě krásné.

SAKO/ jacket-suit?

Mám pouze jedno sako v bordo barvě a to téměř nenosím, mám blbý typ postavy a mám strašná ramena a to sako mi je bohužel zvýrazňuje. Proto bych si chtěla koupit tmavě modré, nebo černé sako, rovnějšího střihu a hlavně bez vycpávek. :) Myslím si, že každý by měl mít ve své skříny aspoň jedno sako nositelné. Nikdy nevíte, kdy se vám bude hodit... 

BLŮZA/ Blouse
 Tento kousek nevím kam zařadit, možná se spíše hodí na léto, každopádně hodila by se mi nějáká růžová, nebo oranžová k oživení černých šatů :)

SUKNĚ/ Skirt
Sukní mám nedostatek to za prvé a za druhé ne každá sukně mi sedne.... 

RIFLE/ Jeans
Obtáhlé rifle jsou pro mě momentálně must have... Problém je, že potřebuji v tmavé barvě a vyšším sedem. :)

KOŠILE - halenka

Fandou do košil jsem se stala teprve nedávno, kdy jsem zakoupila modrou v F&F a zjistila, že i mně takové oblečení sedne. :) Už mám dvě a ráda bych rozšířila sbírku o další.

KABELKA/ Handbag

I když mám kabelek hodně, mám jich nedostatek a rozhodně bych brala další a to v nějáké světlejší barvě a nebo tmavě hnědé. 

 BOTY NIKE/ Nike shoes

S tenniskama mám velký problémy, vždycky je ošoupu a nebo proděravím, proto bych potřebovala nové a nejraději bych si koupilaod Nike. Nejvíce mi vyhovuje ten styl, který můžete vidět na obrázku. Každopádně růžovou barvu nechci! :D


9 komentářů:

  1. chválím Hvězdnou bránu

    OdpovědětVymazat
  2. "I'm very boring"="jsem velmi nudná" to si asi nechtěla napsat :D
    jinak pěkný wishlist :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne to opravdu jsem napsat nechtěla :D, děkuji za upozornění, už by to mělo být opravený :( Hold chybička se vloudí...

      A děkuji za komentář a pochvalu wishlistu.

      Vymazat
  3. nice post :)

    xx
    beauthi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych chtěla přesně tu kabelku a cardigan také ale ted se poohlížím spíše po letních věcech

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už po letních? :) já jsem právě hrozně zrmzlá :D tak se ještě dívám po takových věcech mezi..

      Vymazat