...: profi photos

úterý 31. března 2015

profi photos

Zdravím vás všechny :). Jak se dneska máte? Počasí nám nepřeje... aspoň u nás je to k zbláznění, jednoduše řečeno pravé aprílové počasí, ačkoliv je březen... Ráno se člověk probudí a vidí jak padá sníh a při představě, že jeho druhá jízda v autoškole, bude v několika centimetrech sněhu, je přímo úděsná! Obzvlášť když se jedná o člověka, který totálně zmatkuje a na přechodu zastavuje až metr za ženskou, nebo točí volantem do leva místo do prava :D... ale co už, prostě já! Zmatkař forever xD.

Každopádně počasí se vyčasilo a udělalo se poměrně hezky až na super vítr, který nám před barákem doslova láme smrky :). Proto jízda nebyla tak úděsná, jak jsem si přestavovala. Samozřejmě, že se stalo páár malilinkatých chyb! No dobře, trošku větších...  :D, ale o tom jindy, pro dnešek jsem vám napsala až až! :) 

Teď trošku něco k tomuto postu... Jak jsem již psala ve vyšších řádcích, počasí není zrovna luxusní. Nedá se fotit, protože nikdy nevíte, jestli z zničehonic nezačne pršet, sněžit, či padat kroupy... A ačkoliv jsem tendence měla k tomu abych vylezla ven a aspoň rychle jsme něco bleskly, nakonec ve mě vždy vyhrál pohled z okna ven. Brrr... 

Z těchto důvodů jsem se rozhodla přidat pár fotek, které jste možná někde vidět už mohli, myslím si, že tyto fotky tady ještě nejsou, nebo možná tak jedna, dvě. Jedná se o fotky z mého focení, které proběhlo minulý rok na jaře a předminulý myslím v létě. 

Fotky jsou od dvou fotografů z mého okolí a jelikož se jednalo o dobré kamarády, fotky jsem měla zadarmo. A to mi udělalo velkou radost, tedy samozřejmě, že i fotografie. 

Pokud se chcete podívat na tvorbu těchto fotografů, můžete sem: VYFOTIT a nebo sem: HAVLIFOTO.

Jinak některé fotografie můžete nalézt i na mém lookbooku :)

English:
Hi guys, because the typical April weather ( it is snowing, raining etc ...), we could not take pictures of any outfit. For this reason, I am adding photos from professional photographers. These photos are from last year and before last.

I hope that you will like it such as me ;)

By HUBL - VYFOTIT:













By HAVLI:


10 komentářů:

  1. You have amazing blog and I love your pictures :)
    I follow you as Fife Fantasi Nails on GFC and G+ and will be happy if you visit my blog :)
    http://fifefantasinails.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky! Veľmi ti to pristane :) A som rada, že sa ti vyčasilo počasie. Snáď ten vodičák dobre dopadne :))
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotek mám ještě víc, podle fotografa jsou dobré, ale mně se nelíbí :D jsem ráda, že jsem vůbec zvolila tyhle semka :) - dost si vymýšlím a jsem ráda, že se líbí :)
      A DĚKUJI ;)

      Vymazat
  3. Jeej, veľmi pekné!! Na všetkých fotkách vyzeráš úplne super!! :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat