...: LINDY BOB RETRO DÁMSKÉ ŠATY VALERIE - outfit + recenze/ dress Valeria

neděle 26. dubna 2015

LINDY BOB RETRO DÁMSKÉ ŠATY VALERIE - outfit + recenze/ dress Valeria

 Ahoj v dnešním příspěvku vám představím moje nové retro dámské šaty Valerie, které mi přišly v pátek z www.styl-kabelky.cz a zároveň se vám v nich ukáži.

Šaty jsou jak již název vypovídá v retro stylu 50. a 60. let, který se opět stává populárním a proto jsem si je vybrala. Miluji retro! :)

Jsou šité ve Velké Británii, spodní část šatů je z pevného materiálu, který nemá předpoklady k mačkání, vrchní část je lesklá, hladká z polyesteru. Sukně - jak již můžete vidět, je široká a drží svůj tvar. Šaty jsou doplněné černým páskem v oblasti živůtku, pásek má dost dírek, takže se dá upnout podle potřeby. Celkově šaty skvěle tvarují postavu, pokud má člověk prsa jako já, je pro něj tento střih ideální, zvýrazňuje ženský křivky, zakryje nedostatky, díky skvělému střihu se v nich cítím opravdu sexy.

Barvu šatů jsem zvolila - jak můžete vidět, černo bílou, tedy převážněji černou, protože tuto barvu preferuji.

Velikost šatů jsem po poradě s paní Kateřinou, jež tyto šaty prodává, zvolila 40/12UK, myslím si, že mi padnou jako ulité. Větší bych mít nemohla...

Pokud i vy máte rádi retro, neváhejte a podívejte se na tuto stránku. Můžete si vybrat z opravdu pestré nabídky. A pokud nehledáte šaty, na stránce najdete například i kabelky, peněženky a jiné módní kousky.

English:
Hi, I wear retro dress Valerie from www.styl-kabelky.cz. I love retro! :) I hope that you like it. 
















11 komentářů: