...: NEW IN

středa 22. dubna 2015

NEW IN



Také se vám zdá, že čas letí strašně rychle? Mně ano, až moc rychle. Ještě nedávno jsem byla na začátku autoškoly, ještě nedávno jsem neuměla ani volantem otočit a doslova hopsala s našim autem po polňačce, ještě nedávno jsem si představovala, jak vše půjde hladce, jak snadno zmáknu x věcí najednou a teď? :D Teď řídit už jakž takž umím, no ještě aby ne, když mám za tři týdny závěrečky! :D, čekají mě už za dva týdny příjmačky a zítra první hodina výtvarky od základky. Zdá se mi, že absolutně nic nestíhám, jasné nemám téměř čas přemýšlet nad kravinami a přemýšlím nad tím jak správně řídit, co se naučit, atd, ale trocha toho volného času by neuškodila. Každopádně budu aspoň chytrá, vzdělaná  a superžena! :D No dobře, teď mě neberte vážně, zase tak moc vysoké ego nemám! :D

Každopádně dneska se našel úsek času, kdy jsem si mohla zajít něco koupit na sebe a popravdě, jsem ráda, že máme u nás v našem malém městečku aspoň obchody jako Pepco, Kik, Deichmann apod... Kdyby nebyli asi bych chodila pořád stejně, protože při mém vytižení opravdu nemám čas jet utrácet někam mimo... No doufám, že se vám mých pár nových kousků bude líbit a snad brzy nashle s novým outfitem. BTW. věci, které uvidíte jsou koupené za poslední měsíc :), akorát jsem nepřidala toto, přijde mi to zbytečné, když jste to už viděli :)

Hi, today I add post about new in. It involves some things that I have bought for the last month, but I don´t add this, because you saw it. :) (it´s also new).

Tyto bílé boty - slip on, jsem zakoupila v Deichaman, ačkoliv se mi tento typ bot absolutně nelíbil a nechápala jsem co na nich ostatní vidí, tyto mě totálně zaujaly, to je tak, když nejdříve jdete pro tenisky a pak uvidíte bílé, krásné, po vyzkoušení strašně moc pohodlné a poměrně levné boty! No nekupte je! :D. Takové stylové bačkůrky já můžu!



Znáte koláčky štěstí? Já je jednou viděla v nějaký americké komedii a zalíbily se mi. Napřed jsem si je chtěla upéct, našla jsem pár receptů na netu, ale nikdy jsem se k tomu nedostala, asi lenost vyhrála, nebo ne kreativita? No nevím! :D. Každopádně jak jsem je uviděla v Lidlu, neváhala jsem a musela jsem je mít. Původně měly být pro jednu nejmenovanou kamarádku k narozeninám,  bohužel jsem neodolala a se ségrou a jednou takovou tkaničkou jsme si je dali před akcí. Vyšlo mi: KRÁČÍŠ SPRÁVNÝM SMĚREM. Což mě celkem povzbudilo :)
 

ANO přiznávám se, nakupovala jsem ve slevách :D, ale když ty mašličky jsou tak úžasnýýý! Aneb Pepco a 19,90... btw údajně jedna náušnice chybí, protože je to ve slevě... řekli vám v obchodě také něco podobného?

Crazy 32GB fleška. Tuto flešku jsem potřebovala už dlouho, mám pc plný fotek a věcí do školy a bylo třeba je zálohovat. Pro toto jsem zvolila tuto flešku, na které mám všechny svoje "důležitosti" pohromadě. Flešku jsem zakoupila na www.profin.material.cz


Zelené, nebo žluté? Nebo něco mezi, nevííím v tyto barvě se přesně nevyznám.
Triko jsem zakoupila v Pepco za pár kaček a i když je zcela obyčejné má své kouzlo, obzvlášť když ho hodím k černé sukni, ale o tom jindy :). No aspoň nebudu jak černá vdova a také trochu prosvitnu.
Barevné triko z kiku jsem našla v dívčí velikosti, což mě překvapilo, že i tam se něco na mě vejde a bude se mi to líbit :D. Jak můžete vidět, triko je takové jarní a trochu sportovní, úplně jiný styl než nosím. Uvidíme, jak moc si ho oblíbím a jak často ho na mě okolí uvidí :)


12 komentářů:

  1. Ano, taky jsem se už setkala, že balení nebylo úplné a proto bylo ve slevě. Moc pěkné věcičky, botky jsou nádherné. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) no mě to právě šoklo... :(, ale prostě se mi to šíleně líbilo, tak jse mto překousla :D

      Vymazat
  2. Vůbec nevím že nějaký Pepco existuje, dozvěděla jsem se to až teď a u nás v City parku jsem ho na mapě taky našla.. Tajo to jsou mi novinky..Určitě se zajdu podívat co to je za obchudek.. Mimochodem věci krásné a moc se mi líbí poslední barevné tričko a koláčky štěstí jsem ještě neměla ale zítra se pujdu kouknout do Lidlu jestli je budou mít...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pepco je obchod myslím s polskými věcmi, zaměřený na oblečení, doplňky, hodně dětské oblečení + věci do kuchyně a do bytu :) a v Lidlu je asi už mít nebudou :D, jsem to kupovala někdy na začátku dubna

      Vymazat
  3. tie koláčiky sú super! a aj to tričko v štýle dresu :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. Najviac sa mi páči to posledné tričko/dres <3 Vedela by som si to predstaviť s čiernymi silonkami a nejakými výraznými topánkami <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já k tomu chtěla vzít spíš legíny, ale špatný nápad to není :), DĚKUJI moc :) a uvidíme ;)

      Vymazat
  5. Moc pěkné, to tričko jsem v jiné podobě už myslím viděla :). A tak velkou flešku bych opravdu potřebovala! :D I ten design je super :).

    http://esveronica94.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že? :D takový jednoduchý a zároveň super barevný :) díky za koment ;)

      Vymazat
  6. Super věci. Ty botičky jsou krásné, taky si chci podobné koupit. A ty sušenky chci taky vyzkoušet :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat