...: raining, snowing, shining? WHAT? welcome to APRIL - outfit

středa 1. dubna 2015

raining, snowing, shining? WHAT? welcome to APRIL - outfit

Ahoj... musím vám oznámit jednu tragickou událost..... NAFOTILY JSME DALŠÍ OUTFIT :D, dobře, nezní to tak jak by mělo.. hold aprílové vtípky asi moc neumím, ale to mi snad odpustíte ne? ;)

Na dnešních fotkách uvidíte nejen oblečení, ale i šílené počasí které panuje. Když jsme se chystaly ven, svítilo krásně sluníčko. To byla radost... Tak honem honem. Sotva jsme vytáhly paty ze dveří už se zatáhlo a netrvalo dlouho a začalo popršávat a po chvíli chumelit. No super... Ale focení to naštěstí nějak neovlivnilo, vytáhla jsem mamky deštník a šlo se na věc ;)

Kromě focení jsem dneska  měla už třetí jízdu za tento týden! Krutý že? Myslela jsem jak budu pozadu, když jsem minulý týden vůbec nejela a byla nemocná a teď? Teď jsem možná o jednu jízdu dál než moji "spolužáci".? :) Už si začínám trochu i věřit a jde to prý vidět!

Jinak už jste někdo vytáhl sáňky? :D 


English:
Hi, I have to say one tragic incident.... we take A PHOTOS OF NEXT OUTFIT :D, oh yes, it´s not good april´s joke, but i can´t april´s jokes. Can you forgive me? :)

On today pictures you can see clothes, but also you can see bad weather, that is typical in April.

I would also like to mention that I have third driving in driving school today ;). 











 shoelaces

shoes: NewYorker, shoelaces: NewYorker - 1€, Jeans: C&A 699 CZK, handbag: F&F - 99CZK, T-shirt - NewYorker, Cardigan: F&F 499 CZK,

3 komentáře:

  1. U nás je to počasí taky divné. Jinak moc hezký cardigan a tričko s hvězdami..

    OdpovědětVymazat
  2. Hello from Spain: nice shirt. I like your bracelet. Keep in touch

    OdpovědětVymazat