...: recenze - spotřebováno/ review on Gliss kur

sobota 18. dubna 2015

recenze - spotřebováno/ review on Gliss kur

Ahoj, dnes mám pro vás novou recenzi na VLASOVOU MASKU OD GLISS KUR. 
Na výrobky od Glisskur jsem četla už řadu recenzí a nepamatuji si, že by nějaká byla kladná, většina recenzí byla buď záporného typu a nebo něco mezi, že výrobek je sice ok, ale, že není žádná výhra. 

No já mám trošku jiný názor, je sice pravda, že s vlasovými výrobky nemám tak široké zkušenosti, ale něco málo jsem už také vyzkoušela a nejvíce jsem si právě oblíbila řady od Gliss kur, v poslední době konkrétně černou řadu, která slibuje nápravu poškozených a suchých vlasů.

Tuto řadu jsem si zvolila, protože moje vlasy jsou opravdu zničené - žehlím si je, kulmuji, fénuji, barvím... a potřebují oživení, potřebují regenerovat a také je chci mít delší. 

(+)Po používání Glisskuru pociťuji na nich změny: vlasy mi rostou  o pár milimetrů, mám je hladší a nemám je tak neposedné. Konkrétně maska mi dělá nejhladší vlasy + lehce lesklé, zdravěji vypadající. 

(-)Velkým záporem této řady je pro mě vůně, nedokáži ji přesně charakterizovat, ale abych byla upřimná, ta vúně mi spíš smrdí :).


Hi, today I have for you new review on HAIR REPAIR BY GLISS KUR - ultimate repair.

(+) I have after use smooth hair, slightly shiny hair, my hair grow a more and it looks healthy.

(-) I don´t like the smell of this. To me it stinks.




4 komentáře:

  1. Já také nemám moc dobré zkušenosti hlavně se šamponem od Gliss kur z řady milion gloss.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jsi další :)... ten je na lesk ne? :)

      Vymazat
    2. Ano, na lesk. Ono lesk byl, ale po pár umyti mi přišly vlasy hrozně těžké a hodně se mastily. A to jsem si říkala jak dobrý šampon jsem nekoupila.

      Vymazat
  2. Maska je dobrá ale zato šampon z této řady nic moc. Vůně mi taky moc nesedí. Celkově produkty Gliss kur mi moc nevoní.

    OdpovědětVymazat