...: kombinace/ combination - outfit

pondělí 18. května 2015

kombinace/ combination - outfit

Nad tímto příspěvkem přemýšlím už delší dobu a konečně jsem se rozhodla ho napsat.

Jak už jste někteří mohli postřehnout jsem studentkou a doufám, že i nadále budu, jako studentka nemám zrovna velké finance, brigádu mám asi jako většina z mých vrstevníků, ale co si budeme nalhávat, při škole se brigádě naplno věnovat nedá. :) 

Právě díky tomu nejezdím nakupovat oblečení příliš často, i když nákupy mě fakt baví, ráda si zkouším oblečení, hledám úlovky apod... No jsem prostě ženská, jak by někteří chlapi řekli.:)....

A proč vám o tomto píšu? Odpověď je zcela jednoduchá.... díky mým nečastým nákupům, můžete vidět na mně stejné kecky, tričko atd... hned v několika outfitech. Myslím si, že to chyba není a že je hlavně důležitý jak člověk kombinuje oblečení.... jiné doplňky, k triku třeba jiné kalhoty boty apod... pokud člověk jeden kousek dokáže začlenit k více různým kouskům, je to fajn ne? :) Hlavní je aby to vypadalo dobře, stylově a aby se v tom člověk cítil. Co myslíte? ;) 

 English
Hi guys. How are you today? :) me fine, because it´s sunny day. And because I´m happy I add my new outfit. I hope that you like it. :)  Btw. t-shirt and ripped jeans you could see in other outfits, but
it does not matter. I think that this combination of clothing is also good, what do you think?


sorry for mistakes in english O:) I try to be a  good writer in this language. 







ripped jeans - NewYorker, t-shirt - Pepco, watches - GO, chain - NewYorker


Tak článek je konečně na světě a teď hurá na PLL a kreslení, pokud budu stíhat, přidám sem ještě dnes příspěvek New In a tento měsíc možná nebude jediný.

Pokud jste nezaznamenali, na světě je fb stránka blogu, odkaz naleznete v záhlaví blogu, ale zatím nečekejte nic extra :).

3 komentáře: