...: NEW IN

úterý 19. května 2015

NEW IN

Ahojky tak přidávám slibované new in, a doufám, že nebude poslední, opravdu dlouho jsem se nevydala na pořádné nákupy, dlouho znamená tak nejméně 2 měsíce :). Takže doufám, že si uděláme s našima brzy výlet do Brna do Olympie. Skříň mám sice přeplněnou oblečením, ale jsem člověk, co se nerad zbavuje starého a pořád si říká, tohle si třeba někdy na sebe vezmu - některý kousky stále stojí za to, ale stejně si je na sebe neobléknu a dále leží na svém místě pod povšimnutí... :). 

Tento měsíc jsem zatím vyrazila na nákupy u nás ve městě a pokoupila pár věciček + byl u nás tradiční řemeslný jarmark, který jsem stihla i přes závěrečky + tuto sobotu byl u nás výprodej obuvi a všeho možného - možná znáte, takový ty lidi, kteří přijedou do vaše města a lákají vás na to, že jejich obchod končí a tak likvidují veškeré zboží. Neznáte? Nevadí. Třeba i u vás se jednou takové "výprodeje" objeví... A co jsem si koupila? To uvidíte níže. Malá nápověda, čekejte boty na podpatku, ty jsem fakt už potřebovala :). 

1.Šátek - tento šátek jsem dostala od našich minulou středu, koupili jsme ho na jarmarku a stál 80Kč, je lehký, průsvitný a dost dlouhý na to abych si ho mohla obmotat na dvakrát. 

2. Scarf - I bought this scarf in the traditional craft market. Price: 80CZK


2. Následující tři páry bot jsem zakoupila právě ve výprodeji, k které jsem psala výše. Každé z nich stály 169 korun.


2. these shoes i bought in my city for 169CZK. 

 Podobné lodičky jsem zahlédla v Deichmanovi a když jsem si je pak chtěla koupit už nebyly, proto první boty, po kterých jsem sáhla ve výprodeji byly tyto.  Boty jsou pohodlné a zatím nikde netlačí, jediné čeho se obávám je, že ztratím někde podpatek a to obzvlášť když na nich neumím pořádně chodit. Tím se riziko ztráty zvyšuje... xD



Tyto boty mě zaujaly především  barvou a tím, že jsou trošku jak zvýšené baleríny. Aspoň mě to tak připadá, když je mám obuté.
Tyto boty jste mohli vidět už ve včerejším příspěvku a to zde. Boty se mi líbí především barvou, která se hodí právě k triku v mém outfitu. Poslední dobou se snažím můj šatník (teď i botník) oživit barvičkami.

And the last shoes you could see in my yesterday outfit in hier. I like this colour. :)

3. Fila boty - konkrétně tyto boty jste mohly vidět už ve dvou outfitech Zde a Zde.

Tyto boty jsem koupila v Deichmannovi za 500KČ. A jsem za ně neskutečně ráda, akorát mi vadí tvrdé paty, které dřou nohu a proto jsem musela do bot nalepit patěnky... 

3.Fila shoes - this shoes you cold see in two outfits in hier and hier. This shoes I bought in Deichmann for 500 CZK. 


4. BB krém, jelikož mi došel makeup a s tímto BB krémem mám super zkušenosti, musela jsem si ho opět koupit. Najdete ho u essence, například v Rossmanovi za 120Kč. Já ho kupovala v Kauflandu.

4. BB creame - the best makeup for me! :) you can find this for example in Rosmann for 120CZK.

5. Gumičky, tyto gumičky jsem zakoupila v Pepco za 12 KČ a to byly ještě ve slevě :D. Jsou to obyč gumičky, ale mně se hodí do sbírky, hnedé jsem ještě neměla :)


6. růžové tričko - toto tričko jsem zakoupila v Pepco.
Omlouvám se, že je tričko trochu zmačkané.... :(


6. pink t-shirt from Pepco


7. A posledním kouskem je pruhované triko, jež jste mohly vidět také zde.

7. And the last one is t-shirt with strips, you could see this in hier.


13 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. to je super, že se ti líbí :) a to my všichni říkali, jak je obyčejné... :(
      děkuji za komentář :)

      Vymazat
  2. Pěkné věci. Líbí se mi to růžové triko z Pepca.. Já také často využívám různých výprodejů, protože kolikrát člověk najde super věci za pár korun..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo jo, přesně tak, super věci za pár korun :). Děkuji mockrát... :)

      Vymazat
  3. Super veci si si kúpila ;)
    Pozývam ťa ku mne na blog MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych taky chtěla narazit na nějaký pěkný šátek. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus poutě, jarmarky atd... tam je celkem vždycky výběr velký a ani nemusíš moc hledat :)

      Vymazat