...: think pink - outfit

neděle 31. května 2015

think pink - outfit

Dneska byl super den, vlastně celý víkend když tak shrnu byl moc fajn... když vynechám včerejší dopoledne s tou nejlepší snídaní světa - coca cola a půlka suchého rohlíku. No prostě fakt zdravá strava, ale co.. hlavně, že žaludku to helflo vrátit se na dobrou vlnu. 

Víkend jsem zakončila s kámoškou super projížďkou  na kole. Moc jsme nenajeli, cca 15 km, ale i tak nám to dalo zabrat. Nožičky bolííí :D. Prostě fyzička na bodě mrazu xD. Samozřejmě, že se to budeme snažit napravit a naše trasy zlehka prodlužovat, tak nám držte palečky ;). 

K oufitu - think pink... v poslední době se snažím o ne černobílé outfity a tak jsem zařadila do svého šatníku i trochu růžové barvy, i když zrovna můj svět růžový není, aspoň to oblečení být může. Hlavním prvkem outfitu je růžové tílko, které můžete vidět v mém předešlém new in tady

PS: na zítra pro vás chystám shrnutí měsíce května, tak doufám, že se budete těšit. Teď už jen snad dobrou noc a já razím sjíždět PLL - závislost forever <3

English:
Hi today I have a great day. Me and my friends went on bikes. It was good trip. But I haven´t good condition. My legs hurt... 

Why think pink? Because the main element in my outfit is pink t-shirt. I try to wear more colours than black or white.  This t-shirt you could see in new in hier.

For tommorow I´m going to post about May ;). And for now I say good night and I go to watch Pll <3












7 komentářů:

  1. pekná farba baleriniek ! :)

    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jo to je to tílko myslím z Pepca jak se mi líbilo. Pěkný outfit, klidně bych si ho na sebe oblékla i sama. Barvy jsou potřeba, hlavně teď když je venku teplo a je pěkně. Není třeba být zalezlá v černé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, to potěší, že se líbí :)
      Jj jsou potřeba, ale i tak zase sahám po černé :( :D

      Vymazat
  3. Já bych ani těch 15km neujela. :-D Jinak chválím, že jsi do svého šatníku přidala i živější barvičky. :-) To tílko je prostě úžasné, taky bychh takové brala. :-) Sluší ti to.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak zkus mrknout do Pepca, mívají tam poslední dobou dost barevné věci :),
      mockrát děkuji za komentář i za pochvalu :3

      Vymazat