...: all in white - holiday outfit 4

úterý 28. července 2015

all in white - holiday outfit 4

Ahojky pro dnešek jsem si pro vás připravila další outfit z dovolené v Chorvatsku a to s názvem All in white. Proč tento název? zcela jednoduché, mám na sobě bílé šortky, bílé pantofle, bílý náhrdelník, bílé tričko. Myslím si, že bílé outfity jsou super do teplého počasí, bílá přeci jen o něco méně přitahuje slunce než ostatní barvy, že? :)
Tento outfit jsem měla na sobě v Chorvatsku dvakrát, poprvé jsem si ho oblékla na společnou večeři v restauraci, kde jsem si dala žraloka s hořčičnou omáčkou a bramborem. Nejlepší večeře všech dob, pokud jste neměli žraloka vřele doporučuji, bílé křehké maso bez kostí, které je velice chutné. O žralokovi se říká, že je jedna z nejchutnějších ryb, myslím, že něco na tom bude. Každopádně každý má trochu jiné chuťové buňky... tak zkuste a uvidíte.
Po druhé jsem tento outfit oblékla na malou vycházku po pláži a především na společné focení se sestrou.

Poznámka: kromě žraloka jsem také ochutnala tuňáka na rožni, kterého si dala moje mamka a takové malé pražené rybičky, které si objednala sestra. I tuňák byl delikátní, bohužel rybičky mě moc nenadchli, už jen to, že se jí s očima, ten pocit, když na vás ryba kouká... fuuj :D

 ENGLISH:
Hi guys new outfit is All in white, I had white t-shirt, white shorts, white shoes and white necklace.
This outfit I had at me two times. At first in restaurant - you can see photo from this with me and shark. It was delicate food. And the second time on the walk.












10 komentářů: