...: flowers, white Croatia - outfit

čtvrtek 23. července 2015

flowers, white Croatia - outfit

Ahojky, jak se máte? Já se mám parádně, užívám si už od  soboty slunné dny v Chorvatsku. Voda je přímo úchvatná! :) Nedá se říct, že by byla jako kafe, ale co už, aspoň osvěží ne? Máme tady kolem 38 stupňů přes den a přes noc kolem 30, takže v noci člověk doslova chcípá vedrem! :D Naštěstí existují ledničky s vychlazeným pitím a nebo místní kluby s úžasnými koktejly. 

Jinak v tomto příspěvku uvidíte můj outfit z Tisna, pro mou smůlu vzala jsem si téměř vše, co jste už viděli, takže toto není typický outfitový příspěvek, ale spíš něco ve stylu, co jsem si vzala na sebe na dovolený. Samozřejmě dovolenkových outfitů chystám více a přemýšlím, že přidám příspěvek o Chorvatsku celkově, kdy jsme jeli, kde jsme byli, co jsme viděli apod. Doufám, že přes ty vedra mě nesplaví únava a budu se blogu věnovat více. Už teď jsem s příspěvky pozadu.

Mějte se krásně a užívejte si léta, vím, že se asi většina z vás peče, ale vzpomentě si na ty mrazy, co budou zase v zimě.... ;)

BTW. fialové crocs boty uvidíte na mě často, mám utržený nehet a obvázaný prst, takže je problém obout jiné boty :D

Hi guys I enjoy sunny days in Croatia. Water is perfect. Temperature is around 38 degree. For lucky we have in here big fridge with ice drink or cities club with amazing cocktails.
In this post you can see my holidays outfit from Tisno. In next time I will  add post about Croatia and post with other outfit and so on.
Wish you nice day ;)






22 komentářů:

  1. Jéj, pekné fotky. :) Páči sa mi topík. :)
    Prebieha u mňa GIVEAWAY, budem rada, ak sa zapojíte.

    SIMONA | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    ....

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit, užívej si moře! :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. super tričko a páčia sa mi aj biele šortky, ale ja by som ich mala hneď ako prasiatko :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Chorvatsku by jsi je jako prasátko určitě neměla :D, tady je všude čisto... kdyby nebylo, tak je mám právě jak prasátko, jsem totiž na to expert :D.

      Jinak děkuji za komentář :)

      Vymazat