...: leather time

sobota 12. září 2015

leather time

Outfit jsme fotili s mamčou včera a využili Andu - pejska jako kulisu, bohužel byla trošku neposedná kulisa, pořád někam utíkala, sedět ji nebavilo a koukat směrem do foťáku, to už vůbec nebylo pro ní, ale to se dá pochopit, že? Když je to pejsek, který nejraději běhá a nebo se nechá drbat po hlavě. :)  
  Hlavním doplňkem mého outfitu je nová kšiltovka, která mi došla z eshopu ringit.cz a jsem z ní naprosto unesená, i když jsem původně objednávala jinou, jsem ráda, za tuto, barevně mi více sedne k oblečení a tak se dá skvěle kombinovat. :) Doufám, že se vám bude líbit tak jako mě! ;) 
Pro dnešek je to ode mě vše a přeji vám všem krásný víkend

 EN:
 Hi, me and my mom took a photos of this outfit yesterday and we used our dog as a coulisse. Dog is Anda. It was crazy because she did not want to sit and she wanted to run away.
The main element of my outfit is a new cap from ringit.cz. I´m totally falling in love of this cap. It has good colour and it is good for combination with my clothes. :) I hope that you like it
 I wish you a good weekend :) 










 pants: Kik, jacket: Primark, T-shirt: Cropp, cap O´neill: ringit.cz, shoes Fila: Deichmann

9 komentářů:

  1. Pěkné fotky. A krásný pes, taky máme labradora :) Já scháním už děsně dlouho novou koženkovou bundu a nikde mi nesedí nebo se mi zdá děsně drahá :/

    chicbyjane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji. A já měla také problémy najít nějakou vhodnou za dobrou cenu. Jednu mám z bonprixu, tam jsou za dobrý ceny... a pak tuto z primarku, jinak mi přijde, že aspoň pro mě moc na výběr není :D. Tak good luck v hledání ;)

      Vymazat
  2. Great post! You are amazing!
    May be you, d like to follow each other? Let me know C:

    Maggie from
    http://secretpassageinthebilberrypay.blogspot.ru/

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. není vyloženě můj, ale babičky :) každopádně děkuji :)

      Vymazat