...: Moje nové já/ It´s me

středa 30. září 2015

Moje nové já/ It´s me

Outfit, který uvidíte níže jsme fotily se sestrou na chatě u babičky, kde je krásné prostředí pro fotky, pokud máte rádi přírodu tak jako já. V té době jsem byla ještě "poměrně bezstarostná" i když na nějakých fotkách mám hrůzo strašné výrazy, které o tom moc nevypovídají. 
Kdyby mě moje sestra, nebo kdokoliv fotil právě teď, vidí unaveného člověka, co se tváří kysele jak citron, pusa zavřená, úsměv nikde, jen v očích by jste zahlédly jakýsi jiskřičky, které vypovídají o štěstí, které se mi tak nějak začíná vracet... o tom možná jindy. Proč ta kyselá, nebo spíš unavená tvář? Na to je jednoduchá odpověď! Začala škola a ačkoliv jsem na novém oboru, kde jsou zcela jiné předměty, kde je nás o hodně miň, skoro všichni jsme už best friends a srandy je kopec (obzvlášť pokud téměř celý holčičí třídě předčítáte úryvky z Lady Fuckingham), přijedu domů a jsem mrtvá. Dlouhé hodiny táhnoucí se od rána po 6 hodinu plné přednášek skoro bez pauzy, kde musíte psát a psát a psát a u toho stíhat poslouchat a odpovídat, dají opravdu zabrat... :) 

BTW. kdyby někdo potřeboval poradit s partnerskou, nebo manželskou krizí, tak jednou ze mě bude odborník :D ;) aspoň něco si pamatuji z přednášek O:) 

Dost o mém školním světě, přeji vám všem pěkný zbytek večera...





my scary face :D 

Jeans: Kik, Shoes: Lidovka, Jacket: Primark, T-shirt: Camaieu, sweathshirt: F&F, sunglasses: Rossman

5 komentářů:

  1. No ty si kočka!!!Dávám odběr skvělému blogu určitě zde nejsem naposledy krásko:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Káťo úsměv je nejkrásnějším doplňkem ženy! :) (mhm, píše ta, co se sama na fotkách zahloubaně mračí:D)
    Tyhle černý kožený bundičky se mi na podzim moc líbí, pod to pár vtstev, na to šálu, podobnou kombinaci také nosím často :) Chystám taky outfit s koženkovou černou bundou, snad brzy, tak třeba pak mrkni :)

    Pěkný den

    Janina
    http://bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tím, že je dopňkem ženy :) úsměvy jsou nejhezčí :)
      Na blog určitě mrknu a děkuji za komentář :)

      Vymazat