...: Zelený svetr a slečna fotografka/ green sweater and photographer

sobota 10. října 2015

Zelený svetr a slečna fotografka/ green sweater and photographer

Včerejší odpoledne jsem strávila společně s dvěma super holčinama, Mončou a Barčou - naší slečnou fotografkou, se kterou jsem se seznámila teprve nedávno, skrz nástup na vysokou školu a přitom je to "skoro" místní rodačka, o které jsem neměla ponětí. Naštěstí osud v podobě Monči zasáhl a tak jsem dostala příležitost tuto fajn holčinu, vejškovou spolužajdu a začínající - možná budoucí slečnu fotografku poznat. Včerejší odpoledne jsem si fakt užila... užila jsem si náležitě i večer, ale o tom třeba jindy. 
Pod tímto textem můžete vidět fotografie, které slečna fotografka včera nafotila a také vám ji na jedné společné fotce ukáži. 
Co se týká outfitu, základem je hnědý kabátek a černé kalhoty, které jste na mě už viděli, dále na sobě mám zelený svetr, indiánské naušnie, jež jsem zatím využila tak 2x a to je mám asi 3 roky :D. Černé kožené boty  a jako výrazný doplněk jsem si vzala batůžek ze sovami. 

Pokud se vám fotografie od Báry líbí, můžete dát like na  TUTO facebookovou stránku.

Hi, yesterday it was very good day. In the afternoon I was with my lovely girls Monika and Bara - she was our photographer, that I met because of Monika.  And about night maybe in the next post. 
Under this text, you can see photos by Bara and  I also add one photo with me and this girl.
And what´s about outfit? I wore brown coat, black jeans - you can see in other post, green sweater, indians earrings, black leather shoes and backpack with owls.

If you likes photos by Bara, you can likes she´s facebook page HERE.





Coat:Bershka, Jeans: Takko fashion,Sweater: C&A, shoes:Riekmann, bag:Croatia, earrings: Takko fashion
 




6 komentářů: