...: Harry potter t-shirt

pondělí 9. listopadu 2015

Harry potter t-shirt

Když jsem jela do Primarku už předem jsem věděla, co zaručeně chci?! Tričko se znakem, či čímkoliv, co připomíná Harryho Pottera. Poprvé jsem takové triko viděla u Shoppaholic Nicol, která absolutně miluje vše, co se tohoto filmu týká. Ačkoliv takovým milovníkem jako je ona nejsem, neznám pomalu ani všechny díly a tak, podlehla jsem kráse věcí s HP a koupila jsem si tričko se znakem obraceču času, který používala Herminona myslím ve třetím díle (Harry Potter a vězeň z Azkabanu), když potřebovala být na více místech najedou.
Když se tak zamyslím, škoda, že něco takového nefunguje doopravdy. Komu by se nehodilo stíhat o milion věcí víc než normálně?Daly by se zároveň stíhat koníčky i povinnosti. To by bylo fajn, že?:) Nebo ne? Jaký máte vy osobně názor na takovou pomůcku, která by možná ulehčila život? :) 

EN:
Hi, when I went to Primark I knew what I wanted, I wanted t-shirt with Harry Potter colection. At first I saw this in video by Shopaholic Nicol (czech youtuber) and I loved it, even If I don´t know HP as she. I don´t know every name is this film and so on... 
So when I was in Primark I bought t-shirt with Time-Turner. 

Opět malé upozorněníčko: fotky opět v horší kvalitě z mého foťáku, už by to chtělo nový :D. Tak třeba Ježíšek nadělí. Jinak všechno je foceno sestrou, možná časem přidám ještě nějaké fotky navíc. 





T- shirt: Primark, pants: Primark, coat: bonprix.cz, shoes: Deichmann, Scarf: Primark, bracelet: Pepco

Tak maličká oprava :D znak na triku není obraceč času, ale relikvie smrti, vy co jste to už četly se moc omlouvám... jak jste mohly výše číst, Harryho Pottera zase tak do detailu neznám... :)

5 komentářů:

  1. Je skvělé a moc ti sluší :) Já jsem bohužel HP nikdy nepropadla, ale můj přítel všechny díly miluje, ihned by se do toho trička zamiloval :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to určitě nejsi jediná, která jsi nepropadla :) tak jestli se někdy vydáte do Primarku,určitě mu nějaký doporuč. Co jsem tak viděla, ty kolekce se často opakují, akorát vždycky trochu jiné střihy a podobně. :)

      Vymazat
  2. kolik tričko stálo? :)

    OdpovědětVymazat